2777
2789
عنوان

کار کردن زن

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 66 پست

ببخشید شوهرت خیلی گشاد تشریف داره

بگو تو اگه عرضه داشته باشی نیاز به کار کردنه من نیس 

والا من قبلا مجرد بودم سرکار میرفتم  ولی شوهرم دوست نداشت من برم،. الانم تمامه خرجمو به بهترین نحو میده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شوهر من این تصمیمو گذاشته به عهده خودم چون میبینه چقد شاغل بودن رو دوس دارم 

به نظر من خیلی خوبه اینجوری هم دستت تو جیب خودته هم میتونین زندگیتونو دو موتوره بچرخونین 

منظورم رو ریل بیوفتین و بچه هاتون تو آسایش بیشتری زندگی کنن

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

ببین خودت چجوری راحتی من کار میکنم و مستقلم و همین باعث شده خیلی هم استقلال فکری داشته باشم و کسی نتونه تو کار و زندگیم و تصمیمام دخالت کنه.البته من مجردم.شما هم میتونی ی مدت کار کنی اگر اوکی نبودی در بیای چون هیچ وظیفه ای ندارین ک مجبور باشین