2777
2789
عنوان

حرفهای شوهر خیانتکارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3945 بازدید | 107 پست
اصلا این تاپیکارا میی خونم میگم بابا مجردی عشث و هال بهتر تا اینکه ازدواج کنی بهت خیانت بشه 

من‌ از وقتی اومدم نی‌ نی‌ سایت تصمیم گرفتم مجرد بمونم 

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️

دوباره جدیدا گوشی لمسی خریده دوباره کد میده... خب من دیگه نجلای خر سالهای گذشته نیستم میگه من توبه کردم ولی حتما یه گوهی داره میخوره 

همچنانم عاشقمه خرید میکنه برام مهمونی میبره اما خب..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حوصله تایپ ندارم فقط فکر میکنم با خیانتش کنار اومدی در نتیجه  خاک تو سرت

اینجوری نگید

ادم تا توی موقعیتش نباشه نمیتونه انقد راحت طرف مقابلو قضاوت کنه مطمئن باش از دوست داشتن برنگشته سر زندگیش شرایط جدایی نداشتن لابد

خدایا شکرت

یه زخم خورده بهت میگه مردی که یه بار خیانت کنه بازم میکن

اونم چی صیغه؟

اگر شما پیشش ارزش و بها داشتی یا حداقل برات احترام‌قائل بود یا کمی ترس داشت یه همچین پی پی سنگینی نمیخورد

بعدم خامت کنه که مهریه نگیری و طلاق نخوای!!!

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
دوباره جدیدا گوشی لمسی خریده دوباره کد میده... خب من دیگه نجلای خر سالهای گذشته نیستم میگه من توبه ک ...

اما خوب چی. یا بایدجدا میشدی حالا که نشدی بشین زندگیتو بکن کار آگاه بازی در نیار.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

دوباره دعوا دوباره و هزار باره 

اما من که موقیعت طلاق ندارم بخاطر آبرو و بچه هام . برای بچه هام میمیره. 

با دعوا کارم درست نشد 

حالا چیکار کنم به چشم یه مریض نگاش کنم که از وقتی پسر بوده تو این فازا بوده

اینجوری نگید ادم تا توی موقعیتش نباشه نمیتونه انقد راحت طرف مقابلو قضاوت کنه مطمئن باش از دوست داشت ...

حق با شماس . ولی من نظر خودمو گفتم و هنوزم همون نظرمه

لایک نکن 😎.ریپلی کن ریپ دوسدارم😍صلواتم نمیخوام برای خودت بفرس😎🖐
یه زخم خورده بهت میگه مردی که یه بار خیانت کنه بازم میکن اونم چی صیغه؟ اگر شما پیشش ارزش و بها داش ...

همون اگه دوسش داشت عمرا به زن دیگه ای نگاه نمیکرد چه برسه به اینکه صیغه کنه

بابام بالاخره با خارج رفتنم موافقت کرد🤗 این دوسال زود تموم شه برم پیش برادرم و سرنوشتم