2777
2789
خیررر من خودم جدیدا ب این  نتیجه رسیدم ک انگار سرنوشتمون هرچی هست همون اتفاق میفته و دعا تاثیر ...

ولی فکرکنم تعییرکنه.یکی ازخاهرهام میگه وقتی ازدواج نکرده بودم همیشه ارزومیکرده بایکی ازدواج کنه که هیچوقت مسافرت نبردش وهیج کجاتابش نده.الان اینقدرفقیرن هیج جانمتونن برن.اگه هم بتونن شوهره نمزاره

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چجوریه ک بعضیا بدبختیو انتخاب کردن

بد بختیو انتخاب نکردن، 

ببین همه ی موجودات روی زمین به هرشکلی خلق شدن که عدالت خدا جاری بشه، 

مثلا شاید من تو یه دنیای دیگه مرد باشم، یا زن باشم ولی تو یه کشور غیر مسلمان باشم، 

اینطوری هست تا خدا جواب مارو بده، در واقع ما نتونیم بهش اعتراضی بکنیم که مثلااااا چون منو زن خلق کردی به خاطر حجاب گناه کارم، اگر منو مرد میافریدی گناه کار نمی‌شدم،  

خداهم قطعا منو تو یه دنیای دیگه مرد آفریده ، و من توی اون دنیاهم به اندازه ی همین دنیا که زن هستم گناه کردم، اما به شکل دیگه، به خاطر قدرت انتخاب خودم،

متوجه شدین؟

منم نظرم همینه  همه چی از پیش تعیین شده  حتی وقتی ک‌ ما فک میکنیم زندگی و سرنوشتمونو تغی ...

مسلمون ها به شب قدر معتقدن دیگه، این خیلی مشخصه که خدا سرنوشت مارو نوشته و تعیین کرده، 

با دعا هم قابل تغییر نیست که اگه بود مثلا یکی مثل علی انصاریان که یه کشور براش دعا کردن زنده می موند، ولی سرنوشت اون تا همون روز بود، حتی اگر کرونا هم نمیگرفت شاید اون روز تصادف میکرد

بعدایناکه جادوجمبل میکنن برابقیه وناراحتی میندازن توزندگی بقیه ادم بایدچیکارکنه

اعتقاد نداشته باشی اثر نمیکنه قرآن بخون و صدقه بزار 

وقتی ۱۷سالم بود منو  با بچه ی توی شکمم تنها گذاشت ......چقدر سخت بود روزگار...................
مطمئنی با دارو خوب نشده سری آخری ک دکتر رفته؟

نه باداروخوب نشد.چندماه ایناروسرش بودن هرماهم میبردش دکتر.بچه خیلی بی تابی میکردسرش بادکرده بودوقرمزشده بودهمش گریه وجیغ

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.