2777
2789
یه پیاز کوچیک رو رنده کن با روغن تفت بده زیرشو کم کم کن گردو اضافه کن یکم تفت بده رب انار اضافه کن ت ...

من یبار فسنجون تقریبا مثل روش شما پختم از طعمش خوشم نیومد احساس میکنم رب انارم خوش طعم نیست بنظتون ممکنه بخاطر رب انارم باشه؟گردوهام خیلی خوبو خوش طعم بودن 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فسنجون اصلا پیاز نداره گردو مولینکس شده رو با اب معمولی و زردچوبه و اب انار یا ابغوره و رب انار بذار دو ساعت بجوشه بعد بهش مرغ تیکه ای اضافه کن ونمک بزن و  نیم ساعت  به آخر پخت مرغا مونده بهش یه قاشق رب گوجه اضافه کن و زیرش رو کم کن که روغن بده یه رب  اخرشم فلفل بزن نوش جونتون 

تاحالا با مرغ ریش ریش شده نخوردم جالبه

درس کن خوشمزس و امتحانش میارزه. تو خوردن دردسر هم نداره که استخون جدا کنی و... 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
فسنجون اصلا پیاز نداره گردو مولینکس شده رو با اب معمولی و زردچوبه و اب انار یا ابغوره و رب انار بذار ...

موقع پخت فسنجون درب قابلمه رو باید بذارم یا نه آخه قبلا یکی بهم گفته بود نباید درشو بذارم 

فسنجون از اون غذاهایی هست که هر شهر حتی هر فامیلی یه جور درست میکنه و خیلی ذائقه ایه ،،بعضی ترش بعضی شیرین ،،،بعضی درسته بعضی ریش ریش ،،با گردو ،بادام ،پسته ،،،،،العانم که یکی گفت ابغوره و رب که من نشنیده بودم

آره میخوام هربار با دستور متفاوت بپزم ببینم کدوم خوشمزه تر میشه

با این روش ک من گفتم درس کن مطمعن باش بد نمیشه

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
فسنجون از اون غذاهایی هست که هر شهر حتی هر فامیلی یه جور درست میکنه و خیلی ذائقه ایه ،،بعضی ترش بعضی ...

منم آبغوره نشنیده بودم ولی رب شنیدم میریزن فقط یکم

اگه شیرین دوست داری که کارخونه ای اکثرا شیرین هست ما شمالی هستیم ترش درست میکنیم رب انار مامان ...

من طعم ترشو شیرین دوست دارم رب انام ترش زهرمار یبار درست کردم اصلا خوب نشد