2777
2789

دکتر یوسف سمنانی دکتر معالجم بوده مطبش هم شریعتی هست تو نت بزنی اطلاعات میاره

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما افسردگی داشتی

بله

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
ببین من الان حالم بهتر از قبله و روان درمانی خیلی روم تاثیر گذاشته ی مدت قرصامو قط کردم حالم بدتر شد ...

ینی هم‌روان پزشک هم رفتین هم روانشناس عزیزم مشکل بی خوابی هم داشتین؟

ینی هم‌روان پزشک هم رفتین هم روانشناس عزیزم مشکل بی خوابی هم داشتین؟

من از اول همون رفتم پیش روانپزشک . روانشناس نرفتم مشکل بدخوابی دارم که برام ترانکوپین تجویز کرد ولی افتضاح بود 

ولی بقیه قرصام خوبن از اول ولبان خوردم تا الان بعدش ک حالم بهتر شد لیتمون میخورم که تثبیت کننده خلقه

من از اول همون رفتم پیش روانپزشک . روانشناس نرفتم مشکل بدخوابی دارم که برام ترانکوپین تجویز کرد ولی ...

الان فقط لیتمون می خوری عزیزم خوابت خوب شده؟

پیش کدوم روانپزشک رفتی میشه بزحمت بگی

الان فقط لیتمون می خوری عزیزم خوابت خوب شده؟ پیش کدوم روانپزشک رفتی میشه بزحمت بگی

ببین لیتمون برا خواب نیست. من الان حال روحیم ب خاطر رواندرمانی دکتر عزیزم خیلی بهتره لیتمون رو برا این نوشته که دوباره حالم بد نشه 

من همدان زندگی میکنم دکتر محمد حقیقی روانپزشکمه . اگه شما تهرانی یکی میگف دکتر مریم غفاری تو اپلیکیشن تلیار  هم دکتر خوبیه میتونی با ایشون هم در ارتباط باشی 

شما خوب شدی کاملا  منم افسردگی  دارم پیش روانپزشک میرم ی وقتا دیگ کم میارم

شما دارو چی استفاده میکردی؟ خوبم شکرش