2777
2789
عنوان

راهکاری برای لاغری شکم دارید؟

100 بازدید | 14 پست

سلام خانم های محترم من متاسفانه شکمم به هیکلم نمیاد همیشه هم همینجوری بودم که الان دیگه بدتر شده به خاطر شکمم باید لباسام و بزرگتر انتخاب کنم که باعث میشه آستین و سرشانه خیلی بزرگ باشه، متاسفانه زانو درد و کمر درد دارم نمیتونم ورزش کنم، غذا هم زیاد نمیخورم کلا ی کفگیر برنج اهل شیرینی جات و هله هوله هم نیستم فقط همون ناهار و شام و میخورم خیلی کم غذا میخورم که اگر کمتر از این بخورم واقعا حالم از ضعف بد میشه ، قبل از کرونا هم هر وقت میرفتم خرید لباس پرو میکردم فروشنده بهم میگفت شکمت به هیکلت نمیاد همش شکمم عین خانومای بارداره، راهکاری دارید؟ شکمم باعث شده بلوزام و ۲،۳ سایز بزرگتر از حد نرمال بخرم،کل وزنم متاسفانه انگار تو شکمم جمع شده.

ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماسالا چیه؟  میشه بیشتر توضیح بدی چه مارکی بخرم و اینارو چه جوری مصرف کنم؟

عرق زیره روزی یه فنجون 

ماسالا هم فله ای هست هم بسته بندی هم با آبجوش میشه هم با شیر 

چای سبز و ترش روزی سه فنجون

❤️‍🩹

عرق زیره روزی یه فنجون  ماسالا هم فله ای هست هم بسته بندی هم با آبجوش میشه هم با شیر  چا ...

ممنون از راهنماییت 

اینا برای آب شدن شکم موثره؟ تو یک ماه چند سایز از شکم آب میشه؟؟