شوهرم میگه کم حرفی . راست هم میگه خیلی کم حرفم.از مجردیم اینطور بودم.اصلا حرفم نمیاد.خانوما بنظرتون چکار کنم که حرفم بیاد؟ با شوهراتون چیا میگین که حرفای مفید باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کارایی ک میکنمرو براش تعریف میکنم در مورد همچیحرف میزنیم دیگ😐💔
خب همه چی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! من هیچ وقت همدمی نداشتم که باهاش حرف بزنم. همه حرفام تو دلم بوده. الان که مزدوجم بلد نیستم .همیشه توی خونه ساکتم. لطفا کمکککککککککککک
خب همه چی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! من هیچ وقت همدمی نداشتم که باهاش حرف بزنم. ...
والا منم تک دخترم کسی نبود زیاد باهام حرف بزنه کلا وقتی بایکی حال نکنم حرفنمیزنم باهاش ولی انقد نامزدمودوس دارم سرشو میخورم بابا از حرف زدن اسون تر چیه 😐😂
نمیدونم روابط ضعیفه یاچی ولی من اعتقاد دارم آدمای کم حرف یعنی اونایی ک بیشتر شنونده هستند تو یه جمع اونا بیشتر از همه میدونن و محتوا دارن
انشاءالله ۰۱/۰۱/۰۱ با کمک قانون جذب و پشتکار و همکاری نی نی سایتای عزیزو همیشه در صحنه، همه به آرزوهاشون میرسن💔🥲🤣🚶♀️ عاره جون عمتون به همین خیال باشید
کرونا گرونی تحریم مسائل جاری و خواهرشوهر آب و هوا این همه موضوع چجوری نمیدونی چی بگ ...
در مورد اینا حرف زدیم ولی خب چقدر در این موارد حرف بزنیم. یعنی شما با همسرتون همش در مورد این مسائل حرف میزنید. منظورم رو متوجه نشدین مساله من موضوع مبحث نیستش. مساله من اینکه حرفم نمیاد