2821
2789
عنوان

کم حرف

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 25 پست
نمیدونم روابط ضعیفه یاچی ولی من اعتقاد دارم آدمای کم حرف یعنی اونایی ک بیشتر شنونده هستند تو یه جمع ...

نه با هم بیشتر دوست هستیم و رابطه خداروشکر خوبه ولی حرفم نمیاد

تیکر اقدام جهت رسیدن به آرزوی دو نفره  
نمیدونم روابط ضعیفه یاچی ولی من اعتقاد دارم آدمای کم حرف یعنی اونایی ک بیشتر شنونده هستند تو یه جمع ...

خب همسرم از این مساله ابراز ناراحتی میکنه. میگه حرف بزن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب همسرم از این مساله ابراز ناراحتی میکنه. میگه حرف بزن

بله من منظورم روابط اجتماعی بود و اینکه فکر کردم پیش دوستی آشنایی میگین ولی برای شوهرتون چرا کم حرفین؟این همه بحث هستش 

انشاءالله ۰۱/۰۱/۰۱ با کمک قانون جذب و پشتکار و همکاری نی نی سایتای عزیزو همیشه در صحنه، همه به آرزوهاشون میرسن💔🥲🤣🚶‍♀️ عاره جون عمتون به همین خیال باشید  
بله من منظورم روابط اجتماعی بود و اینکه فکر کردم پیش دوستی آشنایی میگین ولی برای شوهرتون چرا کم حرفی ...

مساله من اینکه نمیدونم چجوری شروع کنم؟؟!

والا منم تک دخترم کسی نبود زیاد باهام حرف بزنه کلا وقتی بایکی حال نکنم حرف‌نمیزنم باهاش ولی انقد نام ...

نه اتفاقا با هم خیلی خوبیم ولی بلد نیستم چجوری شروع کنم

مساله من اینکه نمیدونم چجوری شروع کنم؟؟!

وا عزیزم غریبه که نیست شوهرته! اگ بخای حرف بزنی از صبح تا شب هست من نمیدونم چی بگم

انشاءالله ۰۱/۰۱/۰۱ با کمک قانون جذب و پشتکار و همکاری نی نی سایتای عزیزو همیشه در صحنه، همه به آرزوهاشون میرسن💔🥲🤣🚶‍♀️ عاره جون عمتون به همین خیال باشید  
وا عزیزم غریبه که نیست شوهرته! اگ بخای حرف بزنی از صبح تا شب هست من نمیدونم چی بگم

مساله غریبه و اشنا بودن نیست.من کلا اینطوریم اخه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز