2777
2789
عنوان

کم حرف

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 25 پست
نمیدونم روابط ضعیفه یاچی ولی من اعتقاد دارم آدمای کم حرف یعنی اونایی ک بیشتر شنونده هستند تو یه جمع ...

نه با هم بیشتر دوست هستیم و رابطه خداروشکر خوبه ولی حرفم نمیاد

تیکر اقدام جهت رسیدن به آرزوی دو نفره  
نمیدونم روابط ضعیفه یاچی ولی من اعتقاد دارم آدمای کم حرف یعنی اونایی ک بیشتر شنونده هستند تو یه جمع ...

خب همسرم از این مساله ابراز ناراحتی میکنه. میگه حرف بزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همسرم از این مساله ابراز ناراحتی میکنه. میگه حرف بزن

بله من منظورم روابط اجتماعی بود و اینکه فکر کردم پیش دوستی آشنایی میگین ولی برای شوهرتون چرا کم حرفین؟این همه بحث هستش 

انشاءالله ۰۱/۰۱/۰۱ با کمک قانون جذب و پشتکار و همکاری نی نی سایتای عزیزو همیشه در صحنه، همه به آرزوهاشون میرسن💔🥲🤣🚶‍♀️ عاره جون عمتون به همین خیال باشید  
بله من منظورم روابط اجتماعی بود و اینکه فکر کردم پیش دوستی آشنایی میگین ولی برای شوهرتون چرا کم حرفی ...

مساله من اینکه نمیدونم چجوری شروع کنم؟؟!

والا منم تک دخترم کسی نبود زیاد باهام حرف بزنه کلا وقتی بایکی حال نکنم حرف‌نمیزنم باهاش ولی انقد نام ...

نه اتفاقا با هم خیلی خوبیم ولی بلد نیستم چجوری شروع کنم

مساله من اینکه نمیدونم چجوری شروع کنم؟؟!

وا عزیزم غریبه که نیست شوهرته! اگ بخای حرف بزنی از صبح تا شب هست من نمیدونم چی بگم

انشاءالله ۰۱/۰۱/۰۱ با کمک قانون جذب و پشتکار و همکاری نی نی سایتای عزیزو همیشه در صحنه، همه به آرزوهاشون میرسن💔🥲🤣🚶‍♀️ عاره جون عمتون به همین خیال باشید  
وا عزیزم غریبه که نیست شوهرته! اگ بخای حرف بزنی از صبح تا شب هست من نمیدونم چی بگم

مساله غریبه و اشنا بودن نیست.من کلا اینطوریم اخه

اسی هنوزم کم‌حرفی؟

منم این‌مشکلو دارم و خیلی اعتماد بنفسم پایینه

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

اره  هنوزم همونطورم و مورد انتقاد همسرمم

خودت دوسداری تغییر کنی یا نه

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه