2777
2789

خب اشکالش چیه 

کاربرآقا👨خیلیابهم میگن شبیه کیانوهستم،خدایی هم اون خوشتیپ وجذاب هم من😎میدونم اینجابیشترخانم هست،همتون برام محترم هستین.امیدوارم تواین جامعه نی نی سایت بتونم مفیدباشم💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجوریم‌خیلی بده خودم احساس نمیکنم ولی توی فیلم یاحالاجلو آینه‌میبینم حرص میخورم

خخخخیلی بده اعصابم خورده لبام خیلی خوبن ولی با این مشکل مث سکته آیا میشن. ی بار یکی تو همین جا ی لینک بهم داد مشکلم حل شد ول کردم باز برگشت لینکم ندارم دیگه😢

پای آینه تمرین کنید، نمیشه؟؟

کاربرآقا👨خیلیابهم میگن شبیه کیانوهستم،خدایی هم اون خوشتیپ وجذاب هم من😎میدونم اینجابیشترخانم هست،همتون برام محترم هستین.امیدوارم تواین جامعه نی نی سایت بتونم مفیدباشم💙
مثلا چی تمرین کنیم ببین ی طرف لبم عضلش ضعیف تره برا انقباض و انبساط اصلا خییییلی کم تکون میخوره ساکن ...

آهان فک کنم عضله ضعیف صورت با فیزیو تراپی درست میشه چون فامیلمون اونم خانمِ صورتش کج شده بود بافیزیوتراپی درست شد کامل

راستش نمیتونم برا همچین چیزی برم دکتر

چرا؟🤔 

😓

عذرمیخوام اگه سوال بی موردی پرسیدم🙏😊

عزیزم اگر صد در صد دنبال درمانید درمان شما بین متخصص گفتار درمانی و متخصص اعصاب یک کار تیمی هست. اول باید دید کی این مشکل ایجاد شده. علت چی بوده. تمرین دادن عضلات صورت کار مستقیم گفتار درمانگره. علم گفتار درمانی حتی به افرادی که دور از جون شما سکته میکنند و یک طرف صورت کاملا فلج میشه کمک میکند و بر خلاف تصور عموم فقط در انحصار کودکان نیست. 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗