2777
2789

[QUOTE=178229742]عزیزم اگر صد در صد دنبال درمانید درمان شما بین متخصص گفتار درمانی و متخصص اعصاب یک کار تیمی هست. اول ...[/QUOTE سلام خسته نباشید من میتونم توی خصوصی شمارتو نو بگیرم؟ میخام فیلم از حرف زدنم براتون بفرستم. خواهش میکنم. آخه خیلی شدید نیست من مطمعنم با دو سه تا تمرینات شما خوب میشه چون ی بار ی عزیزی اینجا ی لینک داد رفته بود بیش همکارای شما من خوب شدم ولی الان گمشون کردم و اون لینک آپدیت شده برای کودکان. اگه کمکم کنید تا آخر عمر دعاتون میکنم

[QUOTE=178229742]عزیزم اگر صد در صد دنبال درمانید درمان شما بین متخصص گفتار درمانی و متخصص اعصاب یک ...

عزیزم فیلم تنها کافی نیست. علت قضیه باید روشن باشه بله درسته دوسه تا تمرین اصلی و چند تا تمرین فرعی بیشتر نداره ولی گفتاردرمانگرتون باید لمس کنه منطقه و و مورد ارزیابی قرار بده. شما تضمین میکنید که بعد از دادن تمرین ها چند سال بعد مجددا این حالت پیش نیاد؟ 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فیلم تنها کافی نیست. علت قضیه باید روشن باشه بله درسته دوسه تا تمرین اصلی و چند تا تمرین فرعی ...

خب مداوم انجام میدم اونقدر شدید نیست شرایط رفتن پیش  گفتار درمانو ندارم، کم‌کم میکنید😫😭

خب مداوم انجام میدم اونقدر شدید نیست شرایط رفتن پیش  گفتار درمانو ندارم، کم‌کم میکنید😫😭

متأسفم که شرایط شو ندارید اخلاق پزشکی به من این اجازه رو نمیده که موردی مثل شما که پای اعصاب و عضله وسطه و فقط آنلاین ویزیت کنم.. موفق باشید 💮

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗
متأسفم که شرایط شو ندارید اخلاق پزشکی به من این اجازه رو نمیده که موردی مثل شما که پای اعصاب و عضله ...

کدوم شهرید؟ گفتار درمانگر تو اصفهان سراغ دارید? اصلا ربطی به عصب نداره و گر نه با 4 تا ورزش صورت درست نمیشد

کدوم شهرید؟ گفتار درمانگر تو اصفهان سراغ دارید? اصلا ربطی به عصب نداره و گر نه با 4 تا ورزش صورت درس ...

عزیزم فکر و نظر شما کاملا اشتباهه. ببینید عصب شماره هفت مستقیماً مربوط به کنترل عضلات صورته در بعضی از عفونت ها و سکته ها ممکن آسیب ببیند و اتفاقا درمانش به قول شما چهار تا ورزش 😄

من الان با قطعیت نمیتونم بگم مشکل شما چیه؟ عصب، عضله، است یا حتی اتصال عصب و عضله این مطلب رو گفتم که به روشن کردن موضوع در ذهن تون کمک کنم. اصفهان که کفتار درمانگر بسیار زیاده. مشهور ترین شون خانم دکتر یلدا کاظمی هستند. بیمارستان های اصفهان فکر می کنم کفتار درمانی و دارند.