2777
2789
عنوان

حیوان خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 61 پست
 اگه باغ دارين بيار اگه نه سگ مرغ و خروس نيست عزيز كه توو حياط معمولي با ٢ تا دونه درخت زندگ ...

اگه دوتا باشن چرا میمونن 

من دوتا دارم حیاط هم معمولی هست مثلا میشه گفت ی ۳۰ متره ویلایی هست خونه همش دارن بدو بدو میکنن:/

الان یاد گرفته موهای منو اگه اویزون باشه میاد از کولم میاد بالا تا اونو بکشه:/ مامانم میگه فک میکنه دم داری میخواد بازی کنه دیکه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پرنده دارم بالاخره از دستم در میره ،و میبینم یله خرابکاررری کرده رو مبل یا فرش ،هیچی دیگه با محلول فرش شوی میشورم و تمیز میکنم ،،البته قبلش پف میکنه متوجه میشم ک میخواد خرابکاری کنه ولی همیشه موفق نمیشم ب موقع ب دادش برسم ..ولی انقدرررر دوسشتش داریم دیگه کاری نمیکنیم فقط دستمال ب دست تمییزش میکنم

اگه دوتا باشن چرا میمونن  من دوتا دارم حیاط هم معمولی هست مثلا میشه گفت ی ۳۰ متره ویلایی هس ...

خب توو خونه هم ميان ديگه 

نژاد سگا يا جوريه كه كلا بدرد بيرون از خونه ميخورن باغ نگهباني و...

يا محيط خونه براشون بهتره 

اما اينكه يه سگ بياريم و ولش كنيم توو يه خياط كه همش يا ديواره يا موزاييك ظلمه به اون حيوون حتي اگه ٢ تا باشن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

گناه داره نه؟

اره عزيز گناه داره

اونم حيوونه احساسات داره 

نميتونه توو يه حياط چهار ديواري بدون هيچ جذابيتي زندگي كنه مگه اينكه اجازه بدي توو خونه هم بياد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من پرنده دارم بالاخره از دستم در میره ،و میبینم یله خرابکاررری کرده رو مبل یا فرش ،هیچی دیگه با محلو ...

پی پی پرنده تمیزه نسبت به سگ و گربه .چه پرنده ای دارید 

این نیز بگذرد 
عزیز دلم نگرانی من این هست که جیش به پاهای سک بپاشه یا پوپو کامل پاک نشه و آلودگی رو از طریق پاهاش ب ...

خودشون رو تمیز میکنن اگه یاد بدی ی پارچه جلو ورودی باشه پاهاش رو روش میکشه پاک میکنه البته این آموزش داره که باید یادش بدی و قبلش اگه بخوای پاهاش رو بشور بیار تو و پاهاش رو روی پارچه دم در بکش که کم کم عادت میکنه 

مثلا سگ های من زنجیر رو بگیرم دستم و تایم غذا نباشه نمیان ولی شب باشه میرن دم در چون میدونن میبرم بیرون 

و اگه تایم ناهار باشه یعنی غذا میرن جاهاش خودشون تا من ببندمشون 

چون وقتی بازن توی غذا هم سرک میکشن دعوا میکنن و باید باشه ۳ متر باشه و اینا ما میبندیم چون هوا سرده نمیشه موند توی حیاط مراقب باشه ک دعوا نکنن

نه متاسفانه دلم قبول نمی کنه بیاد تو

خب خودت فكر ميكني يه سگ با اون همه هوش و احساس رو ول كني توو حياط كوچيك و خشك خوشحاله؟

سگ من هنوز یکسالش نشده یادش دادم تو دستشویی کارشو کنه البته خیلی وقت گذاشتم تا یاد گرفت ولی گاهی خطا میکنه خیلی دوستش دارم. موهاش خیلی میریزه اوایل سختم بود ولی الان دیگه عادت کردم فعلا که درد و مرضی نگرفتم دامپزشکی میگه نژادش اینطوری مو ریزی زیاد داره. تو آپارتمانیم و خیلی سخته 

پی پی پرنده تمیزه نسبت به سگ و گربه .چه پرنده ای دارید 

سگ هم دارم ولی حیاطه ...توله سگ معمولا یکجا عادت میکنه دستشویی کنه ،بزرگتر که شد عادت بدی هر روز ببری بیرون در محیط بیرون خرابکاری میکنه و بعدشم میاری خونه ..اینطوری حیاط یا خونت تمیز میمونه ..ولی خوب خود سگ بوی بدنش یکم بوی تندیه ...باید عادت بدی به شستنش