2777
2789
عنوان

حیوان خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 61 پست
سگ من میره تو حیاط موهاشم اصلاح میکنیم 

ببین من همیشه نگران اینم که بعد با پاهایی که جیش بهش پاشیده یا پوپو رو کامل پاک نکرده بیاد توی خونه ..... تنها دلیلم که سک نمیگیرم همین هست 

من سگ دارم هم جیش میکنه هم پی پی موهاشم میریزه

موهاش باید قرص و ویتامین بدین ببر دامپزشک 

و اگه اون قسمت هایی که دستویی میکنه سرکه سیب بزن بمونه دیکه اونجا دستویی نمیکنه اگه روی وسایل خونه هست با آب قاتی کن 

ولی ممکنه رنگ ببره و اینکه ی پد هایی هست میزنی قسمتی ک دستویی میکنه اون جای مخصوص دستویی هاش دیکه اونجا نمیکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما اوايل ممكنه خطا داشته باشن خواهشا كسايي كه حساسن حييون بيچاره رو نيارن همينجور يه بار خطا كرد واگذارش كنن بايد رو تربيتش كار كنيد

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
موهاش باید قرص و ویتامین بدین ببر دامپزشک  و اگه اون قسمت هایی که دستویی میکنه سرکه سیب بزن بم ...

اميدوارم دروغ نگه

يبار يكي وسط ي تاپيك ميخواست كسايي ك حيوون دارن رو خراب كنه

ميگفت سگش رو ديواراي خونه جيش ميكنه پي پي ميكنه موهاش تو غذاشونه

بعد فهميديم اصلا حيوون نداره داره از خودش درمياره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین من همیشه نگران اینم که بعد با پاهایی که جیش بهش پاشیده یا پوپو رو کامل پاک نکرده بیاد توی خونه ...

سگ یا خونه باید باشه یا بیرون 

خونگی بگیری بچه بگیر ک یاد بگیره زود یاد میگیرن بعد بکشیشم توی خونه دیگه دستویی نمیکنه فقط جایی ک قبلا کرده جون بوش رو حس میکنه و میتونی براش جای مخصوص بگیری یکم ویدیو اموزشی نگاه کن 

و اینم بگم به شدت وابستگی میاره، 

هیچ وقت نمک نده بهش غذای  ی نمکی مثلا گاهی خیلی کم مثلا توی ماه ۱ بار شکر و بستنی نباید بدی 

ما که مرغ ابپز و اینا میدیم با از این تشویقی ها که دوست دارن و پای مرغ 

اميدوارم دروغ نگه يبار يكي وسطي تاپيك ميخواست كسايي ك حيوون دارن رو خراب كنه ميگفت سگش رو ديواراي ...

من سگ خیلی دوس دارم ولی نه تو خونه تو حیاط شاید بعدا گرفتم

این نیز بگذرد 
😵😵👌👌

تا فهميدم ني ني سايت ممكنه چه رواني هايي داشته باشه😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من سگ خیلی دوس دارم ولی نه تو خونه تو حیاط شاید بعدا گرفتم

اگه باغ دارين بيار

اگه نه سگ مرغ و خروس نيست عزيز كه توو حياط معمولي با ٢ تا دونه درخت زندگي كنه

اميدوارم دروغ نگه يبار يكي وسط ي تاپيك ميخواست كسايي ك حيوون دارن رو خراب كنه ميگفت سگش رو دي ...

اینجور ادم ها مریض ان ولی خب اگه تربیت نکنه سگ هرجا دستویی میکنه و عادت میکنه و موهاشم میریزه 

اما اینکه با این شرایط نگه داشته کاملا دروغ هست 

سگ یا خونه باید باشه یا بیرون  خونگی بگیری بچه بگیر ک یاد بگیره زود یاد میگیرن بعد بکشیشم توی ...

عزیز دلم نگرانی من این هست که جیش به پاهای سک بپاشه یا پوپو کامل پاک نشه و آلودگی رو از طریق پاهاش بیاره توی سایر قسمت های خونه  بخصوص  که پامر دوست دارم چون آپارتمان هستم امکان سگ بزرگتر ندارم و اینم کوچولو هست 

اینجور ادم ها مریض ان ولی خب اگه تربیت نکنه سگ هرجا دستویی میکنه و عادت میکنه و موهاشم میریزه  ...

اره ديگه ميگفت كلا وضعيت خونم همينه و باهاش زندگي ميكنيم

😂🤦🏼‍♀️

حیاط من اصلا درخت نداره 😐کوچیکم هست

پس فراموشش كن