2777
2789
عنوان

حیوان خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 61 پست
نه نمیگیرم گناه داره شاید پرنده گرفتم

استارتر حتی ماهی هم نکه داری بعد یک مدت میشناسنت و واکنش نشون میدن وقتی از کنارشون رد میشی..همه موجودات احساس دارند ....رسیدگیشون هم کمتر و راحت تره به نسبت موجودات دیگه ..پرنده مخصوصا عروس هم خیلی توجه میخواد ..اگر دوست داشتی میتونی از ماهی زینتی شروع کنی 

گناه داره نه؟

اره مخصوصا یکی باشه حیاط جای بدو بدو نباشه سگ اگه روزی دو ساعت بازی نکنه تخلیه نکنه انرژی خودش رو عصبی و افسرده میشه اگه بخوای بیاری باید باهاش بازی کنی همش و شب ۱۲ ب بعد یا وقتی ک خلوت شد ببریش برگدونیش تا تخلیه بشه انرژی اگه نمیتونی بیخیال شو 

و اگه از پس مخارج بر نمیای 

چون مخارج داره غذا باید آب بپز باشه  خام انگل میاره، هر واکسن ۲۰۰ تومنه 

و تشویقی که ما میگیریم ۱۵ کیلو ۵۰۰ تومن ک توی ۱ ماه تموم میشه چون ۲ تا داریم 

و توی بچگی باید شیر بدی و شیر خشک و ..

من میتونم با اطمینان بگم توی این ۷ ماه ک سگ دارم کل هزینه ها میتونه ۱۰ میلیون بشه 

چون ما مرغ و اینا میدیم بهشون 

مرغ ابپز میکنیم ریش ریش با آب مرغ ک توش نون می‌ریزیم و میدیم صبح و عصر از تشویقی میدین ناهار و شام مرغ  

یا گاهی برنج با مرغ  ی چی مثل دمپخت میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جواب شما که فکر کردی دروغ میگم

گفتم اميدوارم دروغ نباشه و حكايت اون كاربر تكرار نشه نگفتم شخص شما داري دروغ ميگي

چون ننوشته بودين كه تازه گرفتين و هنوز بلد نيست

فقط گفتي هم جيش ميكنه هم پي پي  هم موهاش ميريزه بدون هيچ توضيحي ك اگه اينطوره پس چرا نگهش داشتين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خب توو خونه هم ميان ديگه  نژاد سگا يا جوريه كه كلا بدرد بيرون از خونه ميخورن باغ نگهباني و... ...

حیاط ما درخت و باغچه داره 

توی تابستون استخر دارن میرن آب تنی چون هوا گرمه ک 

استخر توپ و عروسک و اینا دارند و همش بازی میکنیم و میبریم میگردونیم 

و اینکه چرا سگ میمونه اما باید با صاحبش بازی کنه و اینا ولی اگه نباشه ظلم میشه 

استارتر حتی ماهی هم نکه داری بعد یک مدت میشناسنت و واکنش نشون میدن وقتی از کنارشون رد میشی..همه موجو ...

فک کنم باید با ماهی گلی شروع کنم 😂

ولی ممنون از نظرت درست میگی

این نیز بگذرد 
حیاط ما درخت و باغچه داره  توی تابستون استخر دارن میرن آب تنی چون هوا گرمه ک  استخر توپ ...

خب در اين صورت اره ولي استارتر گفت حياطش كوچيكه بدونه هيچ درختي 

يعني ٤ تا ديواره و موزاييك همين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شبا تو بغلم میخوابه خودشو می‌چسبونه بهم این لحظه رو با هیچی تو دنیا عوض نمیکنم تو اوج خواب هم که باشم بوسش میکنم هر چند که میدونم لباس و رختخوابم پر از مو میشه وقتی با چشای قشنگ و دکمه ایش نگام میکنه  میخوام بخورمش. همین الان اومد پیشم چسبیده بهم  

من ی مدت ی عنکبوت داشتم نه دشوری میکرد نه غذا میخواس ن مو داشت ک بریزه ولی ی شب خوابیدم صب پا شدم ...

عنکبوت؟ 😐😰😰😰

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

استارتر حلزون نگه دار مال من الان دوماه خوابه بیدار نشده😑

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶