2777
2789
عنوان

مسافرت☹

235 بازدید | 28 پست

بچه ها من بابام بخاطر شغلش نمیتونه برن مسافرت خیلی همش درگیرن اگر بره کل سرمایش ازبین میره پرورش اسب دارند بعد من و شوهرم هر جا میخایم بریم خواهرم و مامانمم میگند مارو هم ببرید منم دوست ندارم چون روحیم باهاشون جور نیس چکار کتم بنظرتون?بعدم خرجشونم یک در هزار خودشون میدن😑

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان تو این شرایط میخوایین برین سفر؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

خودت برو بعد اگه چیزی گفتن بگو یهویی شد همسرم خواست سوپرایزم کنه

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است... من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است... گندمی را که تو از کیسه ما میبخشی... سهم نانیست که در سفره امثال من است ....دست بخشندگی ات قسمت ما نیست ولی.... تا به ما میرسی افسوس که دستت بزن است ... هر کجا حق کسی خورده شود غمگینی ... تا دم از حق بزنم مشت نثار دهن است ..باغ همسایه به تدبیر شما آباد است ... باغ بی حاصل من لانه زاغ و زغن است... دیگران لایق آزادی محض اند ولی ... خواب آزادی ما ختم به کابوس ون است ....بین گفتار و عمل بس که تناقض دارید ... نقلتان باب ترین صحبت هر انجمن است ... شاعر این قصه چنان دور و دراز است که بحث .... خارج از حوصله شعر و مجاز و سخن است

دقیقا منم همین مشکلو دارم ولی با مادرشوهرم ☹ همیشه آویزونه خیلی سخته حالا یه برادرشوهر ۲۰ ساله دارم قبلا چندبار اونم اومد

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
نگو بی خبر برو

ناراحت میشند بعدم مگه جرمه مگه اونا هر جا میرن من باهاشون میرم😐الان میخاستم برم کیش چون اینا پشت سرم راه میوفتند نرفتم بعد مشکل ی جا دوجا نیس اینا بیان مجبوریم به مادرشوهرمم بگیم بیاد من اصلا حوصله ندارم😑

ناراحت میشند بعدم مگه جرمه مگه اونا هر جا میرن من باهاشون میرم😐الان میخاستم برم کیش چون اینا پشت سر ...

ناراحت بشن عادت میکنن وقتی هیچی نمی گی از کجا بدونن ناراحتی و نمیخوای؟ 

یکی درمیون سفرها رو بهشون بگین. اگه جواب نداد دیگه چاره نیست با مهربونی ولی صریح بگین گاهی دلمون می ...

ببین ما سالی یبار میریم مسافرت بعدم من لارج خرج میکنم آقا شوهر من وضعش خوبه میخاد برام خرج کنه میاد اونجا خسیس بازی ن میزاره ما خرج کنیم میریم رستورانم معذبع نمیخوره😐خب چرا میای 😑😑😑😑😑😑😑😑

2790
2778
2791
2779
2792