2821
2789
عنوان

مسافرت☹

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 28 پست

اصن نباید ب اونا بگین ک کجا میرین یا بگو با دوستای شوهرم داذیم میریم 😐قرار نیس تو اونا رو‌ببری ک 

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از پدرت بخواه بشون بگه بعدم میری و میای اصلا نفهمن که رفتی 

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 
ناراحت بشن عادت میکنن وقتی هیچی نمی گی از کجا بدونن ناراحتی و نمیخوای؟ 

ببین خواهر من روزی ده بار ب من زنگ میزنه خب من چجور نگم و برم مسافرت بعد داستان میشه😑

کاملا درکت میکنم ما هم هر جا میخوایم بریم مادرشوهرم آویزونه ماست اصلا راحت نیستم

منم همینطور کلا قید مسافرت زدم که این زنیکه اویزون و خسیس همرام نباشه واسه همین سالی یبارم جایی نمیرم 

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 
ب اون بنده خدا اصلا گوش نمیدن😑

ببخش اینطوری میگم عزیزم خیلی پررو هستن توهم پررو باش بگو شوهرم دلش مسافرت زن و شوهری میخاست تنها رفتیم به اونا ربطی نداره

عزیزم نگو تا دقیقه ۹۰ شد بعد بگو 

مثلا بگو از طرف کار شوهرم قراره بره فلان شهر 

منم باهش میرم دقیقه اخر بگی برنامه نمیچینن

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
ببین ما سالی یبار میریم مسافرت بعدم من لارج خرج میکنم آقا شوهر من وضعش خوبه میخاد برام خرج کنه میاد ...

دو سه تا مسافرت سبک یکی دو روزه با اوتا برو نسافرت اساسی خودتون برید. اگه فقط سالی یه باره که حتما باید تنها برید.

مامان و خواهرت رو تشویق کن با تور برن مسافرت. اینهمه تور خوب. خودت براشون بلیط و جا رزرو کن بهشون بده. در نهایت اینا جواب نداد باید صریح بگی. الان مادرشوهر خ اهرشوهرت باهاتون همون سالی یه بارو بیان تو حرصت درنمیاد؟ ببین کلا خونواده خودتو شوهرتو از اولش هر طور عادت بدی تا آخر همون میشه.

ببین خواهر من روزی ده بار ب من زنگ میزنه خب من چجور نگم و برم مسافرت بعد داستان میشه😑

تماس تصویری؟ یا معمولی؟ یجوری وانمود کن خونه ای 

بعد هم تماس ها رو مطلقا جواب نده فقطساعت 8 شب یا 9 صبح تماس بگیر باهاش نیازی نیس این همه تماس ! 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز