2777
2789
عنوان

۴۳ کیلو ام

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 93 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک یا دوقاشق پودر جوانه گندم رو بریز توی یه پیاله ماست  همرا۶ با غذا بخور

بنظرت تاعید ج میده؟

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
همشون چاقن خیلی و خیلی هم افتخار میکنن منم دارم تموم سعیمو میکنم بازم بیام بالا

گلم ببخشید کار شما بسیار احمقانه ست دوروز دیگه شما چاق شدی اونا شاید سعی کردن کم کنن باز میخوای به اونا نگاه کنی ؟!

بعدم ادمای قد بلند اصلا نباید چاق بشن چون فوق العاده زشت میشن و گنده

البته به من ربطی نداره بدن خودته😑

بعضیا ساخت بدنشووون اینجوری مثلا من هم صورتم لاغره

من صورتم خیلی خوب بود پر بود ...ی مدت ک درس خوندم لاغرشد زیاد غذا نمیخوردم..

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....

اینو یکی از بچه های سایت ب اسم بالکبابی گفته::

عزیزم خودمم شدیدا لاغر بودم هر راهیم رفتم فقط پف بود اما یه روز رفتم عطاری بهم گفت تو شیرولرم عسل وکنجدوپودرسنجد بریز روزی2لیوان بخور اشتهام انقدر زیاد شده بود فقط درحال خوردن بودم صبحانه3تاتخم مرغ میخوردم وشیرموز وروزی2تا بستنی وآجیل،خلاصه فقط دوست داشتم بخورم فقطم1ماه ونیم اینارو خوردم باورت نمیشه الان9ماهه قطع کردم هنوزم دارم چاق میشم خداروشکر،من50کیلو بودم بااینکه2تابچه دارم الان شدم62... اینو حتما امتحان کن تو 1لیوان شیر از هرکدوم1قاشق چایخوری بریز فقط عسل1قاشق غذاخوری... اگه بیشترم بریزی چه بهتر،نتیجه گرفتی دعام کن😘

خومن پانزده کیلوکم دارم وکم خونی هم دارم چیکارکنم پس

بخاطر کم خونیه که وزن نمیگیری . کم خونی اشتها رو هم کم میکنه . کم خونیت و زیر نظر دکتر درمان کن . اونوقت ببین چحوری وزنت بالا میره

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

من قبلا هم وزن تو بودم خییییلی دوسداشتم چاق شم پودر ۰۰۷ گرفتم ۱ هفته خوردم و دیگه نخوردم ولی متاسفانه چاق شدم و شدم ۶۷ کیلو الان آرزومه باز اندامم مث قبل شه دارم لاغر میکنم ولی رژیم خیلی سخته الان ۶۰ هستم .

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
موفق باشی🌟 خجالت نداره که گل همیشه بدن خودتو چه چاق چه لاغر دوست داشته باش فکر کنم اضافه وزن داری؟

دوس دارم خودمو ناشکر نییتم هیچوقت😜

اما خو وزنم زیادع

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4