2821
2789
عنوان

بچمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 39 پست
کروناس خطر داره بعدشم تو شهری که ماهستیم نه بازار هس ن جایی فقط دوتا خیابونه رسما دهاته 

کجایی عزیزم.منم شهرستانم فقط خونه اییم دوتایی.اشکال نداره بذار درکابینت بکوبه و..فقط مراقب باش دستش گیر نکنه.زیاد حساس باشی خودت عصبی میشی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

استارتر همه مادرها همین مشکلاتو دارن

بچه همینه نمیگزاره یه دستشویی بری، استراحت کنی

الان که خوابیده خودتم بخواب استراحت کن که بیدار شد اعصاب داشته باشی

یکم به دل بچه راه بیاین، بغلش کن محبت کن باهاش بازی کن حالا این همه شستیم جارو کردیم غذا پختیم چیشد؟؟ بهمون مدال دادن؟؟ با بچت بچگی کن، قابلمه بگذار جلوش، ابکش بیار بگذار بازی کنه ، خودت یه غذای راحت ذرست کن، 

منم بچه دارم فکر نکن منم مشکل ندارم، بچه منم کوچیکه، من فقط میرسم غذا یگذارم و ظرف بشورم. همه مردها سرکارن نمیشه بشینن خونه کی خرج زندگیو بده

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ه ماسک بزن حتی تا سر کپچه هم ببریش بیاریش ک خلوت باشه روحیه بچه عوض میشه یا شوهرت بگو شبا با ماشین ...

😔😔😔اخه نمیدونی که میبرمش بیرون از کالسکه خم میشه یه بار افتاد سرش خورد یا تو کالسته پامیشه بخدا این بچه رو بعد هشت سال دارو پیدا کردم بخدا دیوونه شدم 

کجایی عزیزم.منم شهرستانم فقط خونه اییم دوتایی.اشکال نداره بذار درکابینت بکوبه و..فقط مراقب باش دستش ...

میمه کوبیدن که عب نداره گریه میکنه گریه کردنش رومخمه

استارتر همه مادرها همین مشکلاتو دارن بچه همینه نمیگزاره یه دستشویی بری، استراحت کنی الان که خوابید ...

بخدا من اونم نمیرسم جلوی اشپزخونه رو بایه مبل بستم دیگه خودمم نمیتونم برم وقتی میرم میره رو مبل گریه میکنه که منم بیام انقذر بالا پایین میپره میترسم بیوفته میام میشینم هم کارام میمونه هم غذام میمونه هم اعصابم خورده هم شوهرم نق میزنه دیگه طاقت ندارم کاش کسی بود فقط نیم ساعت نگهش میداش

کالسکه داری؟

اگه داری بچتو بگذار تو کالسکه تو خیابون های اطرافتون ببر بچرخونش 

ببرش پارک

این کرونا همرو اسیر کرده، قوی باش، با زدن که درست نمیشه

من هر روز یه کیک و بطری اب برمیدارم میبرم بچمو پارک

16 ماهه هست

میدونم سخته ای مادر بودن سخته 

اما راهش زدن نیست

پدرها نمیتونن بچه رو نگه دارن

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
بخدا من اونم نمیرسم جلوی اشپزخونه رو بایه مبل بستم دیگه خودمم نمیتونم برم وقتی میرم میره رو مبل گریه ...

ببر اشپزخونه دوتا خیار بده دستش گوجه یا میوه و...بذار جلو دستت سرگرم بشه توهم کارات بکن یا کشمش وگردو بده یا تخمه پوست کنده ببین چی دوست داره سرگرم میشه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
بخدا من اونم نمیرسم جلوی اشپزخونه رو بایه مبل بستم دیگه خودمم نمیتونم برم وقتی میرم میره رو مبل گریه ...

میدونم چی میگی

بچت شیطونه،بگو ماشالا، دور از جون مریض بود فلان بود بهمان بود خووب بود؟؟برو ببین مردم چه مشکلاتی دارن

خودت میگی بعد دارو و درمان بچه دار شدی

جفتتون خسته اید

باهاش بازی کن، غذا نشدم نپز

ببین من از تجربه خودم میگم شاید کمکت شد

من برنامه غذایی نوشتم هر روز طبق اون وسیله هاشو از قبل اماده میکنم که صبح تا ظهر فقط با بچم بازی کنم، یا میبرمش پارک

کالسکه مگه کمربند نداره؟کمربند ببند خودشو نندازه بیرون

مثلا خورشت بپز اندازه چند وعده بعد نگه دار فریزر ،فقط برنج بگذار

یا مواد ماکارانی اماده کن بگذار فریزر، فقط صبح پاشو با ماکارانی قاطیش کن

این کارها کمتر وقت میگیره

کم کم با شوهرتم حرف بزن یکم کمکت کنه اگه میتونه مثلا ظرف بشوره یا هرچی

دیگه خودتو درگیر کارهای دیگه نکن

به بچه برس

دو روز دیگه بزرگ میشه میگذاره میره بعد هی بهش زنگ میزنی میگی بیا بهم سر بزن اما اون با دوستاش و زندگیش مشغوله

قدر این لحظاتو بدون

😔😔😔اخه نمیدونی که میبرمش بیرون از کالسکه خم میشه یه بار افتاد سرش خورد یا تو کالسته پامیشه بخدا ا ...

خب پیاده برید میدونم بچه های الان همه همینن بس به شما نیست 

میشه لایک نکنید 😁