2821
2789
عنوان

بچمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 39 پست
واقعا نمیفهمم از بچه یه ساله چه توقعیژدارین آروم بشینه یه گوشه دست به سینه . خوب معلومه نمیشه تا ...

نمیدونم بچه داری یا نه ولی بخدا تک و تنها سخته خیلییی میشینه گریه میکنه که چرا وایتکسو ندادم بخوره دارم دق میکنم 

صلوات بفرست و از‌پسرت دور شو 

درکت‌میکنم‌پسر منم‌یکسال و دوماهه ولی بخام بزنمش ی لحظه میرم‌تو فکر کسایی ک‌بچه دار نمیشم  دلشون‌میخواد جای ما باشن‌ اونوقت ب جای زدن‌قربون‌صدقش میدن ..منی ک‌راحت بچه دار میشم فرق دارم‌با اونی ک‌با دوا گیرش میاد سریع ب خودم‌میام فقط سرش داد میزنم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه یه قدم هم نباید ازش دور شم حتی دستشویی درحد مرگ گریه میکنه

باخودت ببرش توالت یا اگه تو راهرو هست درباز بذار از کنار در نگاش کن وباهاش حرف بزن.

پسرمنم خیلی گریه میکرد الان از پشت در نگام میکنه منم حرف میزنم دیگه ازبس گفتم مامان بره دسشویی میدونه اگه برم زود برمیگردم فقط منتظره

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
پسرمنم خیلی شیطونه بااین تفاوت عصبی میشم محکم میزنم رو پام.سعی کن کتکش نزنی چون روحیه ش داغون میشه و ...

اخه چیکار کنم زبون نمیفهمه که قانعش کنم بابا از کابینت بادوم برندار تو دهنت نذار خفه میشی بیستو چهاری فقط نق میزنه گریه میکنم دیگه طاقت ندارم 😭😭😭😭😭

نمیدونم بچه داری یا نه ولی بخدا تک و تنها سخته خیلییی میشینه گریه میکنه که چرا وایتکسو ندادم بخوره د ...

من دوتا داذم دوتا پسر 

که کاملا دست تنها از بیمارستان و زایمان تا الان بودم 

من میدونم خودمم خیلی وقتا عصبی میشم از کوره درمیرم 

ولی بچه یه ساله نههههه ، اون بچه همه چیش نرماله ، تو باید سرشو با چیزای دیگه گرم کنی 

الانم تو این وضعیت کرونا نه پارکی نه بیرون بچه ها هم گناه دارن 

ولی ماها هم صددرصد حق داریم اما برا بچه یه ساله حق نمیدم بهت

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
اوخی🥺🥺خب نزنش ی روز به شوهرت بگو نگه داری کنه ازش تو برو بیرون بگرد خوب میشی از اعصبانیتت کم میشه ...

شوهر بی پدرم با اینکه مغازه مال خودشه و چند شاگرد داره یه ساعت نمیبنده بیاد خونه چه برسه به یه روز منمو دیوارا و صدای این بچه 

اخه چیکار کنم زبون نمیفهمه که قانعش کنم بابا از کابینت بادوم برندار تو دهنت نذار خفه میشی بیستو چهار ...

جمع کن هرچی کابینت پایین داری.من زیاد کابینت ندارم اما مجبوری جمع کردم.پلاستیک..گذاشتم که بی خطره بادوم ..هم گذاشتم داهل سطل پلاستیکی درش بستم فقط میاره تکون میده صداش میاد

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
الان میان میخورنت ولی همه مادرا گاهی بچشونو زدن پیش میاد ولی اگه مدام باشه بچه عصبی و اشفته میشه

مدام نیس ولی پشیمون میشم اخه تا اونو نزنم اروم نمیشه 

اخه چیکار کنم زبون نمیفهمه که قانعش کنم بابا از کابینت بادوم برندار تو دهنت نذار خفه میشی بیستو چهار ...

خب عزیزم وایتکس و بادوم کلا چیزای خطرناک نباید جلو چشمش باشه همه رو جمع کن 

بچه یکساله ک نمیفهمه

من میخوام همه چیرا خطرناک جمع کنم تا هنوز راه نیفتاده 

میشه لایک نکنید 😁
جمع کن هرچی کابینت پایین داری.من زیاد کابینت ندارم اما مجبوری جمع کردم.پلاستیک..گذاشتم که بی خطره با ...

به فکر خودمم رسید ولی اشپزخونم خیلی کوچیکه بالا فقط دوتا کابینته که ظرف گزاشتم 

خب عزیزم وایتکس و بادوم کلا چیزای خطرناک نباید جلو چشمش باشه همه رو جمع کن  بچه یکساله ک نمیفه ...

جا ندارم اخه کجا بزارم مگه فقط ایناس میره درارو میکوبه گریه میکنه واکن من برم 

جا ندارم اخه کجا بزارم مگه فقط ایناس میره درارو میکوبه گریه میکنه واکن من برم 

روزا صبحانه بخورید بعد ببرش بیرون بخدا زندانیش کنی تو‌خونه بدتر میشه ها گناه داره طفلی گریه کردنش مال کسل بودنش هم هست

میشه لایک نکنید 😁
روزا صبحانه بخورید بعد ببرش بیرون بخدا زندانیش کنی تو‌خونه بدتر میشه ها گناه داره طفلی گریه کردنش ما ...

کروناس خطر داره بعدشم تو شهری که ماهستیم نه بازار هس ن جایی فقط دوتا خیابونه رسما دهاته 

کروناس خطر داره بعدشم تو شهری که ماهستیم نه بازار هس ن جایی فقط دوتا خیابونه رسما دهاته  

ه ماسک بزن حتی تا سر کوچه هم ببریش بیاریش ک خلوت باشه روحیه بچه عوض میشه

یا شوهرت بگو شبا با ماشین برید بیرون

میشه لایک نکنید 😁
2824
2823
2791
2779
2792