2821
2789
عنوان

بچمو زدم

462 بازدید | 39 پست

بچم یکسالو دوماهشه بیش از حد شیطونو بیش فعاله خیلی دوستش دارم بخدا ولی صبرمو لبریز کرده پدرش صب میره نصف شب میاد دیونم کرده نمیخابه خونه رو بهم یریزه منم گاهی از کنترلن خارج میشه میزنمش بعدش پشیمون میشم خیلی جای غریبم هیچکسو ندارم یه ساعت بزارم پیشش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه بچه میاری باید مسئولیت همه چیزش رو تحمل کنی ...

نه اینک اگ حوصله نداشتی بگیری بزنیش😕

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

اخی منم پسر شش ماهه است و فوق العاده شیطون هنوز راه نیفتاده اینه خدا به دادم برسه بقیش رو الان بعد از کلی گریه و نحسی گری خوابید منم عین جنازه افتادم خونمم ترکیده رسما

شوهر منم فقط ظهرا یه دالی میکنه میره تا ساعت نه شب

منم واقعا بریدم 

خدا صبر بده ب هممون

میشه لایک نکنید 😁

منم دخترم بیش فعاله 

ده ماهشه ینی شب و روز نزاشته برام اوایل آروم میزدم پشت باسنش مای بیبی بود ولی تو سایت دعوام کردن و از همون روز دیگه اصن نزدمش چون با زدن درست نمیشه شیوه تربیت رو باید عوض کرد

واقعا نمیفهمم از بچه یه ساله چه توقعیژدارین

آروم بشینه یه گوشه دست به سینه .

خوب معلومه نمیشه

تا سه سال بچه رو نمیشه کنترل کرد بخدا عادیه 

من تجربیات خودمو میگم بهت ، کارخونتو بذار کنار برس به بچت باهاش بازی کن، بعدا میگی این روزا چه زود گذشت و من فقط عصبی شدم سربچم بخاطر کارایی که کاملا نرمال بود و طبیعی

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

پسرمنم خیلی شیطونه بااین تفاوت عصبی میشم محکم میزنم رو پام.سعی کن کتکش نزنی چون روحیه ش داغون میشه وصدمه میبینه.نذار بچه ت ترسو بار بیاد.اون بچه س باید بچگی کنه نمیفهمه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
2824
2823
2791
2779
2792