ماشالله.۷۸ خیلی زیاده برای نه ماهگی.یا ژنتیک بلندی داره یا تغذیه عالی.یا هر دو.یعنی هیچ چیز اضافی نم ...
واقعا زیاده؟مادرشوهرم همیشه میگخ چرا کوتاهه.الان۱۸ماهشه ۸۷سانت شده.تغذیه ک بهش میرسم مثلا در طول روز ابمیوه طبیعی میدم یا توی غذاهاش کره حیوانی میربزیم بقیه چیزاش معمولیه
❤👨👩👧👦❤👨👩👧👦❤👨👩👧👦❤👨👩👧👦❤👨👩👧👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
بعد چرا اینا متفاوت قد میگیرن.دکتر میشه ۷۶ بهداشت میگه ۷۵.و وزنش زیاده.میترسم همش بده به وزن کوچولو ...
برای منم همیشه همینه هانه بهداشت میگه ده کیلو دکتر میگه یازده کیلو همون روز میبرمش از خانه بهداشت مستقیم میره مطب نمیدونم تو راه رشد میکنه یا متر ترازو خرابه
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
واقعا زیاده؟مادرشوهرم همیشه میگخ چرا کوتاهه.الان۱۸ماهشه ۸۷سانت شده.تغذیه ک بهش میرسم مثلا در طول روز ...
اره عزیزم.برای نه ماه زیاده.خدا حفظش کنه.پسر من نه ماهشه ۷۶.وزنشم ۱۲ کیلو .همه میگن چقدر داشته.حساب کن پسرتون ماشالله چقدر قد بلنده.من هر روز ابمیوه طبیعی میدم بهش.تخم مرغ.سوپ.فرنی.عدسی.شیر خودمو میخوره.غذاهاش رو با شیر خشک درست میکنم.زینک میدم.ولی باز هم به کوچولوی شما نمیرسه
آره.البته وزنشون خیلی فرق نمیکنه ولی دکتر یه سانت بلند تر میگیره.به نظرتون خوبه قدش؟
قدش خوبه ولی قد بچه الان نمیشه تشخیص داد به مروربزرگترمیشن دارو خوبی هست میتونی بدی مثلا بچه خواهر شوهرام کوتوله بودن یکیش بهش قرص ماهی داد بچش دراز شد منمبچه بودم کوتاه بودم زینک و کلسیم خوردم و فیفول هرکسی تو سن رشد یه چیزی کم داره آزمایش میگیرن دارو میدن دراز میشه الانم کیتونی تقویتی بدی منو دوستم یه دمتر میریم بوه من شونزده ماهشه بچه دوستم سه ماه بزرکتره به من امگا موس ادونسیس داد با شربت کلسیم به اون فروگلوبین داد منتظرم ماه دیگه قدشو ببینم
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم