2777
2789
سه کم نگران هستم راستش.چون شبیه خودمه.میترسم قدش کوتاه بشه.پسر قد کوتاه بده دیگه.دختر بود عیبی نداشت

نگرانیتو درک میکنم.دخترم وزنش موقع تولد۲۴۰۰بود.قدشم ب شدت کوتاه.هرکی میدی میگفت چی ریزه.ی بار ی خانومی گفت چند روزه س.گفتم ۲ماهه.گفت ای وای شبیه ۲۰روزه هاس😢نمیدونی چقد حرص میخوردم ولی خداردشکر الان قد و وزنش عالیه.سعی کن ارامشتو حفظ کنی.شاید قد نکشه یهویی توی سن بلوغ رشد کنه 

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
نگرانیتو درک میکنم.دخترم وزنش موقع تولد۲۴۰۰بود.قدشم ب شدت کوتاه.هرکی میدی میگفت چی ریزه.ی بار ی خانو ...

الان هر کی میبینه میگه خیلی درشته. بهداشت هم گفت جز قد بلند هاست.گفت بهتره که دو ماه رشد نداشته والا نرمال نبود.این ماه سه سانت کشیده بود.اما تعجبم اینهمه دکتر و بهداشت به من میگن درشته برای شما رو چی میگن.پسر من نه ماهگی ۷۶.واسه شما ۷۸ خیلی زیاده.دخترم یک سالگی ۷۷ بود الان واقعا قدش بلنده.از همه ی دوستاش یه سر و گردن بلندتره.کوچولوی شما ماشالله چی میخواد بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان هر کی میبینه میگه خیلی درشته. بهداشت هم گفت جز قد بلند هاست.گفت بهتره که دو ماه رشد نداشته والا ...

گلم مال من دخترم۹ماهگی ۷۸بود.پسرم الان۵ماهشه۷۰هس.همه میگن طبیعیه.شما رو ک دکترش میگه طبیعیه چرا انقد جوش میزنی عزیز دل؟بچه ب لون سالمی دیگه چی میخوای؟خودتم میگی از بقیه بلندتره

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار