2777
2789
عنوان

سرکلاژ

493 بازدید | 32 پست

هفته 17 بارداری هستم. فردا میخام سرکلاژ بشم. طول سرویسکم تو هفته 12. 42 بود.اما چون رحمم تک شاخه باید انجام بدم. چه کارایی لازمه قبل عمل انجام بدم؟ همراه ببرم؟ بعد عمل درد داره؟

ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا

بعد از عمل احتمالا یه مدت استراحتی. با ویلچر تا دم بیمارستان میای. 

یه جراحی ساده اس پس نمازت رو بخون و به حرف خانم هایی که تو بخش هستند اهمیت نده که میگن‌نماز نداری😬

از پله نیا بالا اگر‌مجبوری

با صبر و حوصله و بصورت برعکس 

نشسته نشسته برو بالا.

توالت فرنگی استفاده کن

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از عمل احتمالا یه مدت استراحتی. با ویلچر تا دم بیمارستان میای.  یه جراحی ساده اس پس نمازت ...

ممنونم. چشم میخونم.

ولی خونمون طبقه سومه. بعد عمل باید این پله ها رو بیام بالا. 

ممنونم. چشم میخونم. ولی خونمون طبقه سومه. بعد عمل باید این پله ها رو بیام بالا. 

من نشستم روی صندلی و بقیه صندلی رو بلند کردند آوردنم بالا

ولی واقعا اذیت شدند.

تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که اقلا یک‌ساعت وقت بذار

آروم آروم عقبکی و نشستنی بیا بالا

بعد لباس هات رو بشور

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

عزیزم من ۱۰سال پیش سرکلاژکردم اصلادردنداشت ویک روزبیمارستان بستری بودم وبعدمرخص شدم ودکترم خیلی تاکیدمیکزدکه استراحت مطلق داسته باشم امامن تنهابودم وخودم همه کلراروانحام میدادم وخونمون اون موقع طبقه ۱۲بودواسانسوزخراب بودوبعدازعمل باپله خیلی اهسته اهسته رفتم خونه 

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
من نشستم روی صندلی و بقیه صندلی رو بلند کردند آوردنم بالا ولی واقعا اذیت شدند. تنها چیزی که ...

چقدر سخته😌

چه مدت بعدش سرپا شدین؟ استراحت مطلق بودین؟

من سختمه همش بخوابم

عزیزم من ۱۰سال پیش سرکلاژکردم اصلادردنداشت ویک روزبیمارستان بستری بودم وبعدمرخص شدم ودکترم خیلی تاکی ...

ماشالله به شما. خدا کنه منم حالم خوب باشه بتونم بلند شم و کارامو کم کم انجام بدم. ببخشیدا یه سوال خصوصی, نزدیکی هم داشتین؟

چقدر سخته😌 چه مدت بعدش سرپا شدین؟ استراحت مطلق بودین؟ من سختمه همش بخوابم

دو سه روز دراز بودم ویارم کلا خواب بود

پا میشدم تو یخچال خیارشور میخوردم میخوابیدم😁

ماشالله به شما. خدا کنه منم حالم خوب باشه بتونم بلند شم و کارامو کم کم انجام بدم. ببخشیدا یه سوال خص ...

از اول بارداری برای من منع داشت

منم منع شدم از اول. فک میکردم بفد سرکلاژ بشه😌😌😂

نعخیر! من متاسفانه دچار انقباض میشدم

ماشالله به شما. خدا کنه منم حالم خوب باشه بتونم بلند شم و کارامو کم کم انجام بدم. ببخشیدا یه سوال خص ...

من هبچ کس رونداشتم تنهای تنهابودم مجبوربودم خودم کارتموانحام بدم خیلی کم نزدیکی داشتیم

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭