2821
2789
عنوان

بچها میاین؟

384 بازدید | 66 پست

بچها اینایی ک تک رقمی کنکور میشن مزایاشون چیه؟ بعد اطرافتون داشتید کسایی رو که تک رقمی بودن؟؟ اگر بودن زدن تو کار مشاوره؟

اصن اطرافتون مشاوره کنکوری داشتید؟ میخوام ببینم ماجراش چجوریاس..

لایکم نکنید ممنونم😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره دوست من رتبه ی 8 کنکور شد الانم مشاوره .چطور؟

وای الهی شکر بالاخره یکی پیدا شد ازش سوال کنم...

میگم ازهمون اول زد تو کار مشاوره؟؟ چجوری بود؟ بهش پیشنهاد دادن یا خودش اقدام کرد..

لایکم نکنید ممنونم😘
وای الهی شکر بالاخره یکی پیدا شد ازش سوال کنم... میگم ازهمون اول زد تو کار مشاوره؟؟ چجوری بود؟ بهش ...

اولا که مشاوره خیلی مسئولیت داره.تو مهم ترین سال زندگی کسی هستین و هر جمله ای که میگین تو اینده اش تاثیر میذاره و روش هر کی تو درس خوندن فرق میکنه.دوست من با رتبه ی 127 مسئولیتش رو قبول نکرد .

زیاد با خبر نیستم که چیکار کرد جدیدا با دوستامون تیم مشاوره زدن و اینکه پشتیبان ویژه ی قلم چی هست

برای چی ؟ هیچی پزشکی قبول شدم الان هم دانشجو ام

وای مرسی که جواب میدی...میخوام ببینم شما که پزشکی اوردی بهتون پیشنهاد نشد بزنید تو کار مشاوره کنکور؟

لایکم نکنید ممنونم😘
میگم دوستتون اشکال نداره باهاش مشاوره بردارم؟؟ رشتشون چی بود ؟ خود مشاوره؟

الان پزشکی دانشگاه تهران درس میخونه منظورتون از رشته ی مشاوره چیه؟نمیدونم شرایطش چیه ادرس اینستاگرام تیمشون رو اگه بخواین میدم که خودتون سوال کنید

اولا که مشاوره خیلی مسئولیت داره.تو مهم ترین سال زندگی کسی هستین و هر جمله ای که میگین تو اینده اش ت ...

نمیدونید چه رشته ای درس میخونن؟

خیلی برام مهمه اخه...مرسی که جواب میدید...میخواستم ببینم عضو قلم چی بودن؟ یا خود قلم چی بهشون پیشنهادش دادن؟

لایکم نکنید ممنونم😘
الان پزشکی دانشگاه تهران درس میخونه منظورتون از رشته ی مشاوره چیه؟نمیدونم شرایطش چیه ادرس اینستاگرام ...

اره اگه بدید یه دنیا ممنون میشم

لایکم نکنید ممنونم😘
نمیدونید چه رشته ای درس میخونن؟ خیلی برام مهمه اخه...مرسی که جواب میدید...میخواستم ببینم عضو قلم چی ...

پزشکی دانشگاه تهران .نمیدونم اگه تک رقمی باشید احتمالا قلم چی پیشنهاد بده بازم خبر دار نیستم

الان پزشکی دانشگاه تهران درس میخونه منظورتون از رشته ی مشاوره چیه؟نمیدونم شرایطش چیه ادرس اینستاگرام ...

اهان دانشجو پزشکی هستن..انشالله که سلامت باشید

بازم ممنونم

لایکم نکنید ممنونم😘
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز