jinhun_bano مدیر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 عنوان بچها میاین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 66 پست بچها اینایی ک تک رقمی کنکور میشن مزایاشون چیه؟ بعد اطرافتون داشتید کسایی رو که تک رقمی بودن؟؟ اگر بودن زدن تو کار مشاوره؟اصن اطرافتون مشاوره کنکوری داشتید؟ میخوام ببینم ماجراش چجوریاس.. لایکم نکنید ممنونم😘 1399/12/03 | 13:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 پزشکی دانشگاه تهران .نمیدونم اگه تک رقمی باشید احتمالا قلم چی پیشنهاد بده بازم خبر دار نیستم بازم ممنونم مرسی لایکم نکنید ممنونم😘
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 خواهش میکنم پیشنهاد شد ولی من قبول نکردم جدا؟ یعنی خودشون میان دنبالتون؟مشکلم همینه ...میخوام ببینم خود شخص باید اقدام کنه یا موسسه ها خودشون دست ب کار میشن:) لایکم نکنید ممنونم😘
آریسا_تاجی عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 2169 جدا؟ یعنی خودشون میان دنبالتون؟ مشکلم همینه ...میخوام ببینم خود شخص باید اقدام کنه یا موسسه ها خودش ... نه بار من موسسه ها پیشنهاد دادن ولی من قبول نکردم با افتخار استقلالیم...💙
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 نه بار من موسسه ها پیشنهاد دادن ولی من قبول نکردم میگم خواهر میگم خدا خیرت بده جواب میدی کلی دعات میکنم...میگم خواهر پشنهادشون برا پولش چقدر بود؟ یعنی میصرفسد اگر اینکارو میخواستید بکنید؟بعد اینکه موسسه مشهور بود؟درخواستشون این بود ک مشاورشون بشید؟یا فقط تبلیغ کنید؟ خیلی ممنونتم لایکم نکنید ممنونم😘
آریسا_تاجی عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 2169 میگم خواهر میگم خدا خیرت بده جواب میدی کلی دعات میکنم... میگم خواهر پشنهادشون برا پولش چقدر بود؟ یع ... موسسه ی رندو بود 3 سال پیش بهم مبلغ 3 میلیون رو پیشنهاد داده بودن میخواستن مشاورشون بشم با افتخار استقلالیم...💙
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 موسسه ی رندو بود 3 سال پیش بهم مبلغ 3 میلیون رو پیشنهاد داده بودن میخواستن مشاورشون بشم این سه میلیون برای یک سال بود فقط؟اونموقع میصرفید براتون؟ لایکم نکنید ممنونم😘
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 موسسه ی رندو بود 3 سال پیش بهم مبلغ 3 میلیون رو پیشنهاد داده بودن میخواستن مشاورشون بشم من معذرت میخوام انقدر اذیتت میکنم خواهر بخدا مدتهاست فکرمو مشغول کرده یالاخره یکیو پیدا کردم اطلاعات داره من عذر میخوام...بعد خواهر ی سوال دیگه درامد دندون پزشکی چطوره؟شما بین پزشکی و دندون کدومو انتخاب میکنید؟ لایکم نکنید ممنونم😘
آریسا_تاجی عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 2169 این سه میلیون برای یک سال بود فقط؟ اونموقع میصرفید براتون؟ نه بابام برای یه سال نه برای یه ماهمیصرفید ولی من میخواستم روی درسم تمرکز کنم با افتخار استقلالیم...💙
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 نه بابام برای یه سال نه برای یه ماه میصرفید ولی من میخواستم روی درسم تمرکز کنم ممررررسی لایکم نکنید ممنونم😘
آریسا_تاجی عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 2169 من معذرت میخوام انقدر اذیتت میکنم خواهر بخدا مدتهاست فکرمو مشغول کرده یالاخره یکیو پیدا کردم اطلاعات ... من دندون پزشکی انتخاب نکردم پزشکی انتخاب کردم میخوام تخصصم رو هم زنان بخونم با افتخار استقلالیم...💙
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 من دندون پزشکی انتخاب نکردم پزشکی انتخاب کردم میخوام تخصصم رو هم زنان بخونم انشالله سلامت باشی خواهر خوش ب حالت😍😍میگم خواهر اشکال نداره ادرس اینستا مشاوره دوستتونو بگیرم؟ لایکم نکنید ممنونم😘
آریسا_تاجی عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 2169 انشالله سلامت باشی خواهر خوش ب حالت😍😍 میگم خواهر اشکال نداره ادرس اینستا مشاوره دوستتونو بگیرم؟ مرسی عزیزم ایشالا تو هم قبول شیدوستم؟ با افتخار استقلالیم...💙
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 مرسی عزیزم ایشالا تو هم قبول شی دوستم؟ اره همونی ک مشاوره میدهمرسی خواهر بابت دعای قشنگت من خیلی دندون دوس دارم😢😢😢 لایکم نکنید ممنونم😘
آریسا_تاجی عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 2169 اره همونی ک مشاوره میده مرسی خواهر بابت دعای قشنگت من خیلی دندون دوس دارم😢😢😢 نه من دوستم مشاوره نمیده اونم مثل منه مشاوره رو رد کرد ایشالا دندون پزشکی قبول شی💙 با افتخار استقلالیم...💙
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 نه من دوستم مشاوره نمیده اونم مثل منه مشاوره رو رد کرد ایشالا دندون پزشکی قبول شی💙 مررسی ممنونم لایکم نکنید ممنونم😘