2777
2789
عنوان

سی سی کرم

586 بازدید | 15 پست

مارک سیگل

کی استفاده کرده؟

پوستم بشدت چربه ومستعدجوش

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نداشتم  سی سی کرم گودویرچوز خیلی راضیم

براپوست چربه؟چطوره؟تاثیرش؟

من هیچی رو پوستم نمیمونه ضدافتاب هرمارکی زدم بیشتر از بیس دقیقا نمیمونه بعد نیم ساعتم جوش والتهاب و..

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊
استفاده نکردم ولی توی قیمت مناسبا گودورچوز خوبه

مرسی

اخه تعریفشو خلی شنیدم میگن براپوست چرب خیلی خوبه

دی دی کرم از همه شون بهتره

عزیزم دی دی کرم چیه؟؟؟

چ مارکی؟؟

واقعا جوابگوئه؟

فایدش؟

براپوست چربه؟چطوره؟تاثیرش؟ من هیچی رو پوستم نمیمونه ضدافتاب هرمارکی زدم بیشتر از بیس دقیقا نمیمونه ...

اره . سی سی کرمه دیگه تاثیری نباید داشته باشه . پوششش خوبه .  براق نیست 

‏چیز پیش‌پا افتاده‌ای ما را تسلا می‌دهد زیرا چیز پیش‌پا‌ افتاده‌ای ما را آزار می‌دهد

ضدافتاب رنگیه پریم هم داشتم اونم خیلیی خوبه پوششش مثل کرم پودره فاقد چربیه و رو صورت منم برق نمیزد 

‏چیز پیش‌پا افتاده‌ای ما را تسلا می‌دهد زیرا چیز پیش‌پا‌ افتاده‌ای ما را آزار می‌دهد
ضدافتاب رنگیه پریم هم داشتم اونم خیلیی خوبه پوششش مثل کرم پودره فاقد چربیه و رو صورت منم برق نمیزد&n ...

مرسی عزیزم

من سی سی کرم فارماسی  و ب ب کرم ژرژیه میزنم

چطورن؟؟تاثیرشون؟قیمت؟

پوستمو گفتم عزیزم

چطورن؟؟تاثیرشون؟قیمت؟ پوستمو گفتم عزیزم

فارماسی برای هر نوع پوستی اوکیه

ژرژیه هم برای پوستای چرب خیلی خوبه...من خودم چون پوستم خشکه ژرژیه رو باید با مرطوب کننده قاطی کنم تا بخوابه رو صورتم چون فاقد چربیه.

فارماسی الان ۲۵۰،۳۰۰ ایناست

ژرژیه ۱۵۰....ژرژیه ۷در ۱ هست و من خیلی راضیم ازش.

کاورش خیلی طبیعیه انگار پوسته خودته...فقط یکم قرمزی لپ و جای جوش کمرنگ رو پوشش میده....اگر صورتت زیاد جوش بزرگ نداره و خوبه ژرژیه خیلی خوبه

فوق العاده سبک هم هست