2777
2789
عنوان

کرم دور چشم

13394 بازدید | 41 پست

من میخوام برا پوستم ارزش قائل شم بهش توجه بیشتری کنم

۲۴ سالمه خواهشا خواهشا کرم دور چشم خوب معرفی کنین 

خودتونم استفاده کرده باشین

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوتروژینا مدل هیدروبوست۲۵۹ تومنه .

استفاده کردین خودتون ؟

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

من نئودرم میزنم

همه برند و امتحان کردم فقط از این جواب گرفتم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
من نئودرم میزنم همه برند و امتحان کردم فقط از این جواب گرفتم

قیمتش چنده 

نیتروژنا 

ژوت هم خوبه 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
من ۵ ساله سینره مصرف میکنم راضی ام از چروک جدید پیشگیری کرده

قیمتش چنده

قیمتش چنده 

۴۰و خورده ای

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
شما چون سنت کمه دور چشم قوی استفاده نکن فعلا فقط دور چشمی که آبرسانی کنه و از چروک پیشگیری کنه استفا ...

بجز شما ی نفرم گفتن خوبه