2777
2789
عنوان

کرم دور چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 13396 بازدید | 41 پست

بچه ها من شنیدم روغن کرچکم خوبه 

هومم؟

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
ماسک خیار رو چطور تهیه کنم و چند روز یکبار؟ اگ کرمی ک گفتین و تهیه کنم تاثیر داره  و مشکلم حل ...

چروکی که با بالا رفتن سن اومده باشه خب طبیعیه فقط میتونی یکم کنترلش کنی ولی چروکی که میگی به خاطر یه مسئله یهو اومده رو میتونی درمان کنی مثل اولش...عزیزم خیار ریز و حلقه های خیل نازک برش بده چشمات بسته باشه بذار رو چشمت .کرم دور چشم که همه باید استفاده کنن حتی کسی که دور چشمش مشکلی نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن میتونه باعث میلیا بشه در افرادی که مستعد میلیا هستن یا میلیا دارن

میلیا چیه😟

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
چروکی که با بالا رفتن سن اومده باشه خب طبیعیه فقط میتونی یکم کنترلش کنی ولی چروکی که میگی به خاطر یه ...

خودتون گفتین چی استفاده میکنین؟

چند ساله و نتیجه اش چطور بود تا الان

میلیا سرچ کن اگ مستعد میلیا هستی مثل من حواست باشه بگی ب دکتر نگی و اشتباهیی بده بد میشه روغن های ...

باشه الان سرچ میکنم

خودتون گفتین چی استفاده میکنین؟ چند ساله و نتیجه اش چطور بود تا الان

من ۲۸ سالمه دور چشمم مشکل خاصی نداره تا حالا دوتا دور چشم استفاده کردم یکی نئودرم یکی هم اسمشو الان یادم نیست من فقط برای پیشگیری استفاده میکنم برای همین تاثیر خاصی ندیدم اما تعریف نئودرم رو زیاد شنیدم که خریدم .خودم میلیا دارم همین که میلیامو بزرگ و زیاد نکرده راضیم ازش

میلیا یه دونه های ریز زیر چشمه میگن تجمع چربیه

دارم ی دونه ریز دارم سفیه تا الانم فک میکردم خود ب خود میره اخه قبلا داشتم درست شده بود ااان میفهمم این چیه😐

ممنون گلم من میرم دکتر پوست فک کنم اینجوری بهتره 

بخاطر پیشنهادت یه دنیا تشکر🌹

نه فقط تیره ست یکمم گود رفته بخاطر کم خوابی و تیره بودنش اذیتم میکنه

اگ میخوای پوستت سفید بشه سیب زمینی و رنده کن بزار رو پوستت ‌

.واس زیر چشمتم چایی کیسه و استفاده کن بعد بزار زیر چشمت بیست دیقه قشنگ بمونه رو چشات خیلی تاثیر داره