Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°• { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///
اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
♡♡خلق عشق مسئلهای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشقشدن مهم نیست، عاشقماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچههاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدیهای عشاق باعث شده که بسیاری از داستانهای عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق میرسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍 لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂 لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁درخواست دوستیم قبول نمیکنم