2789
عنوان

غربالگری

73 بازدید | 13 پست

سلام من غربالگری مرحله اولم خیلی خوب بود همه چی اما تو غربالگری مرحله دومم احتمال سندروم داون و زده یک به ۲۴۰ من یکم نگرانم هزینه سل فری زیاد میشه از طرفی هم نمیخام امینوسنتز و انجام بدم به نظرتون چیکار کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میفرستن که

نه من شنیدم اولی اکی باشه دومی نیازی نیست خودمم باردارم تازه میخام اولی رو پس فردا بدم

آنهایی که قلب مان را آتش زدند...                               خود از بوی دود گلایه کردند...
نه من شنیدم اولی اکی باشه دومی نیازی نیست خودمم باردارم تازه میخام اولی رو پس فردا بدم

خواهر من ان تی رو داد اوکی بود گفت هم سونو هم آزمایش عالی ولی آنومالی هم نوشته براش

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

نمیدونم بخدا برا خودشون کاسبی راه انداختن نون بهم قرض بدن مارم بندازن تو استرس من چهار نفرو میشناسم باردارن به هر چهارتاشون گفتن برید سل فری

خواهر من ان تی رو داد اوکی بود گفت هم سونو هم آزمایش عالی ولی آنومالی هم نوشته براش

منم غربالگری اولم ان تی و ازمایشم عالی بود تو دومی ولی زده احتمال سندروم داون یک به ۲۴۰ 

منم غربالگری اولم ان تی و ازمایشم عالی بود تو دومی ولی زده احتمال سندروم داون یک به ۲۴۰ 

ایشالله که چیزی نیست عزیزم نگران نباش

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
نمیدونم بخدا برا خودشون کاسبی راه انداختن نون بهم قرض بدن مارم بندازن تو استرس من چهار نفرو میشناسم ...

چی بگم بخدا منم استرس دارم ندارم پول این چیزا رو ب نظرمنم بخاطر جیب خودشونه بازم اگ‌نو موقعیت باشم مجبورم انجام بدم 

آنهایی که قلب مان را آتش زدند...                               خود از بوی دود گلایه کردند...