2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثبته 😍 چند روز تاخیر داشتی ؟

هنوز دو روز تا پری مونده الان یه هفته اس دارم بی بی میزنم اینطوری هاله میندازه پریروز رفتم ازمایش بتا دادم منفی بود. به نظرتون زود رفتم واسه ازمایش؟ باردارم؟

سلام . اسی جان حس میکنم یه حاله داره . چند روز از وعدت گذشته . منم ۵ ساله منتظرم سه روز دیگه موعدمه الان دیگه میخوام گریه کنم از ده روز قبل از موعدم یه روز در میون دلدرد و کمر درد دارم و سینه هام خارش داره نمیدونم چی کار کنم میشه شما علائمتون رو بهم بگین

هنوز دو روز تا پری مونده الان یه هفته اس دارم بی بی میزنم اینطوری هاله میندازه پریروز رفتم ازمایش بت ...

عزیزم مثبته مباررررررررررکت باشه😍🌹🌹🌹🌹

بزار یه هفته بعد از تاخیر ازمایش بده 

وقتی هاله میندازه بتا هنوز کمه بتا بالای ۲۵بره ازمایش نشون میده

سلام . اسی جان حس میکنم یه حاله داره . چند روز از وعدت گذشته . منم ۵ ساله منتظرم سه روز دیگه موعدمه ...

سلام عزیزم انشالله که زود زود مامان بشی. منم هنوز دو روز به موعدم مونده از ده روز پیش همه ی علائمای بارداری و دارم حالا یا تلقین یا واقعی نمیدونم. کمر درد دل درد معده درد زیر شکمم و واژنمم از پریروز خیلی درد میکنه جوری که میگم الان پری میشم سینه هامم نوکش درد میکنه و میخاره