بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هنوز دو روز تا پری مونده الان یه هفته اس دارم بی بی میزنم اینطوری هاله میندازه پریروز رفتم ازمایش بتا دادم منفی بود. به نظرتون زود رفتم واسه ازمایش؟ باردارم؟
سلام . اسی جان حس میکنم یه حاله داره . چند روز از وعدت گذشته . منم ۵ ساله منتظرم سه روز دیگه موعدمه الان دیگه میخوام گریه کنم از ده روز قبل از موعدم یه روز در میون دلدرد و کمر درد دارم و سینه هام خارش داره نمیدونم چی کار کنم میشه شما علائمتون رو بهم بگین
سلام . اسی جان حس میکنم یه حاله داره . چند روز از وعدت گذشته . منم ۵ ساله منتظرم سه روز دیگه موعدمه ...
سلام عزیزم انشالله که زود زود مامان بشی. منم هنوز دو روز به موعدم مونده از ده روز پیش همه ی علائمای بارداری و دارم حالا یا تلقین یا واقعی نمیدونم. کمر درد دل درد معده درد زیر شکمم و واژنمم از پریروز خیلی درد میکنه جوری که میگم الان پری میشم سینه هامم نوکش درد میکنه و میخاره