2777
2789
عنوان

لتروزول

300 بازدید | 55 پست

مامانا از دکتر ساینا ی دکتر انلاین گرفتم گفتم میخوام دوقلو باردار بشم  گفت لتروزول بخور الان یکی خوردم میترسم نمیدونم چکار کنم نی نی هم ۵ ماهشه میخوام دقلو بیارم بعد لوله هام  ببندم 

دست خداست همه چیز

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لترزول دوقلو زایی خیلی کمه یه قرصی هست اون احتمالش خیلی زیاده اسمش الان یادم نیست 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤

گلم این چه فکری هست که داری لوله هات ببندی... میدونی چقدر اسیب میبینی؟؟؟ میدونی هر ماه که زمان پریودت میشه باید از درد زمین چنگ بزنی؟؟؟ به شوهرت بگو بره وازکتومی کنه... نه درد داره نه عوارض میتونه هروقت هم خواست با عمل خوب بشه دوباره 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
اره  

جدا از اسیبی که بدنت میبینه فکر بچه ۵ ماهه تو کردی که هنوز خیییییلی احتیاج به رسیدگی داره؟یکم بیشتر فکر کن.بچت گناه داره.

من لتروزول خوردم ولی تنبلی داشتم باردار شدم و دوقلو هم نشد .یدونه شد.😁

فقط بهت بگم دو قلو آدمو روانی میکنه جاری من با اینکه ۴ سالشون شده و خیلی بهتر شدن گریه میکنه از دستشون 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
جدا از اسیبی که بدنت میبینه فکر بچه ۵ ماهه تو کردی که هنوز خیییییلی احتیاج به رسیدگی داره؟یکم بیشتر ...

دقیقا منم مثل شما تنبلی داشتم لتروزول خوردم و الان نی نی م یدونس 😀

واقعا میشه برام پیدا کنی 

باشه عزیزم 

خدا حفظش کنه براتون.خییلی شیرینن😍😍

خیلی ممنون عزیزم همچنین 😘 

من که فعلا خیلی مونده تکوناشم احساس کنم 😔☹