مامانا از دکتر ساینا ی دکتر انلاین گرفتم گفتم میخوام دوقلو باردار بشم گفت لتروزول بخور الان یکی خوردم میترسم نمیدونم چکار کنم نی نی هم ۵ ماهشه میخوام دقلو بیارم بعد لوله هام ببندم
خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
از شب ۳ تا ۸ پریودی ھر شب ۲ تا اما از پیش خودت نخور برو دکتر من این ماہ یہ لتروزول و یہ کلومیفن خوردم ھورمونات بھم ریخت ۵ روز تاخیر پریودی و قتی ھم شدم ۱۰ روز با دارو قطع شد
با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم