2777
2789
عنوان

پسرم 😢😢😥

126 بازدید | 17 پست

سلام مامانا پسرم یازده ماهشه فک کنم سرما خورده دو روزه تب میکنه الانم تب کرده چشماش قرمزه . بی حاله . هیچی بجز شیرم نمیخوره . چند روز پیشم بردم دکتر امروزم باز میبرم پیش متخصص.  الان نگران اینم چرا توی چشماش قرمز شده 😥😥؟ 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو روزه تب می کنه تازه امروز میبری دکتر قطره استامینوفن باید بهش میدادی خطرناکه

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
دو روزه تب می کنه تازه امروز میبری دکتر قطره استامینوفن باید بهش میدادی خطرناکه

میدم دوروزه ساعت دوشب بردم دکتر . باز امروز میبرم 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید . 
میدم دوروزه ساعت دوشب بردم دکتر . باز امروز میبرم 

ببر ایشالله خوب میشه گلم نگران نباش

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
بهش شربت بده یا شیاف بزار برا تبش..شاید بخاطر تبش چشاش قرمز شده سرما خوردگیش خوب سه چشماش هم خوب میش ...

اره تبم داده شیاف میزنم . دعا کن 😥

اره تبم داده شیاف میزنم . دعا کن 😥

ان شاالله که زود خوب میشه اگه با شیاف و استا پایین نمیاد بهش با معده پر شربت پروفن بده یا اینکه شیاف دیکلوفناک ۵۰ رو کوچکتر کن بزار براش

استفراغ نه اسهال داره

من پسرم همینجوری شد دقیقا تو11ماهگیش بیماری گل سرخ گرفته بود شاید پسرتوام همینجوری شده چندوقت بعدشم بدنش ریخت بیرون بعد خوب شد ولی طفلی خیلی لذیت شد پاشویش کن بااب ولرم پارچه نم داربزاربراش سعی کن اب سیب توشیشه بگیری کم کم بهش بدی ابم جوشیدم بهش بده تا عصری ببریش دکتر ایشالا چیزی نیست فقط به احدوالناسی اجازه نده بچتو ببوسه چون خیلی از مریضیارو ادم بزرگا دارن بابوس منتقل میکنن ممکنه توبدن اونا مشخص نباشه ولی بدن بچه ضعیفه

من پسرم همینجوری شد دقیقا تو11ماهگیش بیماری گل سرخ گرفته بود شاید پسرتوام همینجوری شده چندوقت بعدشم ...

عزیزم پسرم الان سه روزه اینجوری و بدنش نریخته . یعنی از این به بعد امکان داره بریزه اگه این بیماری رو داشته باشه ؟