نه عزیزم خوبه مبارک باشه عزیزم، انشالله به سلامت بغل بگیریش منم دعا کن امروز میرم آزمایش بدم
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی عزیزم ....الان تو هفته پنجمم و بی صبرانه منتظرم واسه سونو قلب برم دعام کنید لطفا نتیجه آزمایشت ...
مرسی عزیزم ولی در نتیجه منفی بود
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
عزیزم میدونم خیلی خیلی سخته که بهش فکر نکنی ولی من ماه ۱۶هم اقدامم که اصلن به فکر بارداری نبودم دیگه باردار شدم...منو شوهرم هییییچ مشکلی نداشتیم حتی هر آزمایشمون جوابش عالی بود ولی خب خدا تا الان نخواست الان لطف کرد و بهمون بخشید...سعی کن بهش فکر نکنی من این ماه باشگاه رفتم دنبال این بودم وزنمو کم کنم و کلی برنامه های دیگه که اصلن فکر کردن به بچه داخلش نبود.ولی دقیقا اون لحظه که خدا لطف کرد و شد.شمام بهش فکر نکنید میشه انشالله
عزیزم میدونم خیلی خیلی سخته که بهش فکر نکنی ولی من ماه ۱۶هم اقدامم که اصلن به فکر بارداری نبودم دیگه ...
ممنونم عزیزم، مرسی برا دلگرمیت
تا ببینم خدا چی بخواد