2777
2789

نه عزیزم خوبه مبارک باشه عزیزم، انشالله به سلامت بغل بگیریش منم دعا کن امروز میرم آزمایش بدم

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
نه عزیزم خوبه مبارک باشه عزیزم، انشالله به سلامت بغل بگیریش منم دعا کن امروز میرم آزمایش بدم

مرسی عزیزم ....الان تو هفته پنجمم و بی صبرانه منتظرم واسه سونو قلب برم دعام کنید لطفا

نتیجه آزمایشتون چی شد؟انشالله که مثبت بوده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزم ....الان تو هفته پنجمم و بی صبرانه منتظرم واسه سونو قلب برم دعام کنید لطفا نتیجه آزمایشت ...

مرسی عزیزم ولی در نتیجه منفی بود

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
مرسی عزیزم ولی در نتیجه منفی بود

عزیزم میدونم خیلی خیلی سخته که بهش فکر نکنی ولی من ماه ۱۶هم اقدامم که اصلن به فکر بارداری نبودم دیگه باردار شدم...منو شوهرم هییییچ مشکلی نداشتیم حتی هر آزمایشمون جوابش عالی بود ولی خب خدا تا الان نخواست الان لطف کرد و بهمون بخشید...سعی کن بهش فکر نکنی من این ماه باشگاه رفتم دنبال این بودم وزنمو کم کنم و کلی برنامه های دیگه که اصلن فکر کردن به بچه داخلش نبود.ولی دقیقا اون لحظه که خدا لطف کرد و شد.شمام بهش فکر نکنید میشه انشالله

عزیزم میدونم خیلی خیلی سخته که بهش فکر نکنی ولی من ماه ۱۶هم اقدامم که اصلن به فکر بارداری نبودم دیگه ...

ممنونم عزیزم، مرسی برا دلگرمیت 

تا ببینم خدا چی بخواد