خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
ممنون عزیزم لطفا دعام کنید بخدا دست پام داره میلرزه
منم ۴ سال منتظر بودم
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
چ مشکلی داشتی شما عزیز؟من تنبلی تخمدان دارم ولی همیشه پروژسترون ک میخوردم میشدم پریود اینبار نشدم هن ...
منم پلی کیستیک بودم پیش اقصی باردار شدم داستانش طولانیه ولی دکتر اقصی عالیه
عزیزم اگه مشکل بچه دار شدن داری می تونی بری پیش خانم دتر پور مطرود من دوستم هم تنبلی و کیست تخمدان داشت رفت پیش خانم دکتر الهام پور مطرود فوق تخصص زنان و نازایی مشکلش حل شو والان هم خدا شکر بچه داره شماره مطبشو واست می زارم 021222080173/22373480
عزیزم نگران نباش کلا می تونی ivf انجام بدی تو مرکز نیکان و بچه دار شی تازه اونم دو قلو هم باشه نگران نباش عزیزم انشالا بچه دار می شی شماره مرکز نیکان هم 02171062650