2777
2789
عنوان

بی بی چک

183 بازدید | 14 پست

سلام دوستان عزیز ۵سال منتظرم میخام بی بی چک بزنم لطفا دعام کنید منفی نباشه ناامید بشم خیلی انتظار سخته اخه میگن اگه ۴۰نفر دعات کنن ناامید نمیشی اگه ب صلاح باشه.

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍

ایشالا ی سالم و صالح و ماندگار باردار هستی

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا ی سالم و صالح و ماندگار باردار هستی

ممنون عزیزم لطفا دعام کنید بخدا دست پام داره میلرزه

ممنون عزیزم لطفا دعام کنید بخدا دست پام داره میلرزه

منم ۴ سال منتظر بودم 

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
منم ۴ سال منتظر بودم 

چ مشکلی داشتی شما عزیز؟من تنبلی تخمدان دارم ولی همیشه پروژسترون ک میخوردم میشدم پریود اینبار نشدم هنوز شوهرمم کم تحرکی اسپرم داره

چ مشکلی داشتی شما عزیز؟من تنبلی تخمدان دارم ولی همیشه پروژسترون ک میخوردم میشدم پریود اینبار نشدم هن ...

منم پلی کیستیک بودم پیش اقصی باردار شدم داستانش طولانیه ولی دکتر اقصی عالیه

منم پلی کیستیک بودم پیش اقصی باردار شدم داستانش طولانیه ولی دکتر اقصی عالیه

مشهدی هستی عزیز؟خداروشکر ک باردار شدی

مشهدی هستی عزیز؟خداروشکر ک باردار شدی

ن تهرانم

عزیزم اگه مشکل بچه دار شدن داری  می تونی بری پیش خانم دتر پور مطرود من دوستم هم تنبلی و کیست تخمدان داشت
رفت پیش خانم دکتر الهام پور مطرود فوق تخصص زنان و نازایی مشکلش حل شو والان هم خدا شکر بچه داره شماره مطبشو واست می زارم
021222080173/22373480

منفی شد😔

عزیزم نگران نباش کلا می تونی ivf انجام بدی تو مرکز نیکان  و بچه دار شی تازه اونم دو قلو هم باشه نگران نباش عزیزم انشالا بچه دار می شی
شماره مرکز نیکان هم  
02171062650

2790
2778
2791
2779
2792