2777
2789

ینی چی اگه بخواد جواب نده میکشمش 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جوری نمیشه زور گفت

چرا جواب نده مثلا از مامانش میترسه از روز اول بد عادت شده 😁

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

اره 

شوهر من کلا تا خانواده ش میان نه دیگه تکون میخوره 

نه هیچی

اونجام میره زنگ نمیزنه هیچی 

چرا چون خواهراش چندین بار گفتن زن زلیلی اینم میخواد به اونا ثابت کنه نه نیستم 

همه کار توی خونه کمک میکنه 

اونا که میان 

تکون نمیخوره ...

همش به خاطر حرفای طعنه امیز و خنده اوناس مسخره میکردن اینم اینطور شد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اره  شوهر من کلا تا خانواده ش میان نه دیگه تکون میخوره  نه هیچی اونجام میره زنگ نمیزنه ...

حالا چکار کردی که اصلاح کنه خودشو ؟

من نمیدونم میترسه یا خجالت میکشه

راستش من هم همینو بهش میگم 

من از روز اول اگه ی موقع شوهرم گوشیش جواب نمی‌داد میگفتم نگرانت میشم حتما خبر بهم بده جایی هم که نتونی زنگ بزنی. 

من از روز اول اگه ی موقع شوهرم گوشیش جواب نمی‌داد میگفتم نگرانت میشم حتما خبر بهم بده جایی هم که نتو ...

خب من همینو میگم میگه نه اگه بگم تو استرس می گیری ول نمی کنی ادمو 

خب من همینو میگم میگه نه اگه بگم تو استرس می گیری ول نمی کنی ادمو 

واسه چی استرس بگیری

پیام چی پیامم نمیده وقتی نیست تو واتساپ یا تلگرام

حالا چکار کردی که اصلاح کنه خودشو ؟ من نمیدونم میترسه یا خجالت میکشه

هیچی 

من فهمیدم اونجا که میره زنگ نزنم 

خونمون هم اونا میان بهش کار نمیگم 

که این تصور که زن زلیله تموم بشه

همین 

خیلی بهتر شده تازگیها 

خودش بلند میشه کمک میکنه 

الان که استراحت مطلقم ...همه کارا روی دوشش هست اونام نمیان 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1