2777
2789
عنوان

🍃🌸چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند🌸🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 11496 بازدید | 1809 پست

یه سری رفته بودم بازار ،دیر اومدم خونه به مامانم

گفتم یه زنگی می زدی حالمو می پرسیدی.

مامانم اس ام اس های بانکو نشون داد و گفت:

پیامای سلامتیت دائم میومد. 

بیخیال بدی های جهان بخند🦋

فرق دستشویی رفتن دخترها و پسرها

دستشویی رفتن دخترا :

1- باز کردن در دستشوی با نوک انگشتان برای جلوگیری از کثیف شدن دستانشان

2- بالا دادن دامن برای جلوگیری از کثیف شدن

3- نشستن و انجام عملیات

4- اعمال شستشو

5- شستن دست ها با یک کیلو مایع دستشویی😂

6- نگاه کردن در آینه و چک کردن رژ لب و در آوردن جوشهای احتمالی

7- بیرون اومدن و داد زدن اینکه چرا دستشویی بو میده ؟؟

دستشویی رفتن پسرا👇

1- آب قطع بود عیب نداره شب میشورم😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانومای عزیزمیخوام دستوره پخته یه غذای منحصربه فردو آموزش بدم😌

املت سیاه

طرز تهیه املت سیاه:

گوجه را خرد میکنیم و آماده میگذاریم با تخم مرغ داخل ماهیتابه و بعد….

میریم سراغ تلگرام

ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺩﺍﺷﺖ ﺍﺯ ﭼﺸﺎﻡ ﺁﺏ ﻣﯿﻮﻣﺪ ﺩﺧﺘﺮ ﺧﺎﻟﻢ ﺑﺎ ﯾﻪ

ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺴﻪ ﮐﺎﻣﻠﯽ ﮔﻔﺖ : ﻭﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﯼ ﭼﺸﺎﺕ ﺁﺏ

ﺭﯾﺰﺵ ﺑﯿﻨﯽ ﺩﺍﺭﻩ !!

خداوندا شـُـکرَت …😐

یه خواهر زاده ی کوچولو دارم تازه زبون باز کرده 👶

بهش گفتم: دایی رو دوست داری؟🤔

گفت: نه

خواهرم واسه اینکه من ناراحت نشم گفت:

کلمه “نه” رو فقط بلده ☺️

به خواهرزادم گفتم: مطمئن باشم که دوستم نداری؟!🙁

گفت: “ آله ” 😐😂

ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺭﻓﺘﻢ ﺳﺮ ﻗﺒﺮ یکی از بستگان

ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍﻭﻣﺪ

کنار ﻗﺒﺮ بغلی ﻧﺸﺴﺖ ﺑﻌﺪ

ﺑﺮﮔﺸﺖ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ : ﻓﻮﺕ ﻛﺮﺩﻥ !!؟؟؟

ﮔﻔﺘﻢ : ﻧﻪ شبا میاد اینجا می‌خوابه اومدم بیدارش کنم بریم خونه 😒

والااااااا دنبال شوهر میگردن نمیدونن چجوری سر صحبتو باز کنن . 😕😂

لقمه‌هایی که مامانم درست میکنه برام شبیه آوازهای شجریانه باید ی ربع ...

سلام نیکا جان خوبی عزیزم... دستت درد نکنه.. خدا دلت رو شاد کنه 🧡💚💛🙏🌹🙏

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بابابزرگم عاشق شعره

اومد بمن گفت بیا مشاعره گفتم باش

گفت سفرکردم ولی بامرد ناشی

منم هول شدم گفتم خری گم کرده ام شاید تو باشی

دندون مصنوعیاشو دکترا بزور از گردنم کشوندن بیرون😂😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه خواهر زاده ی کوچولو دارم تازه زبون باز کرده 👶 بهش گفتم: دایی رو دوست داری؟🤔 گفت: نه خواهرم و ...

سلام خواهر جان خوبی عزیزم... 🙏❤️❤️❤️🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

دست لنت واسه ماشین انداختم 😊

اینقدر گرون شد که تصمیم گرفتم دیگه ترمز نگیرم, عربده بزنم بگم برید کنار بیشورا😱😏😲

😂😂😂

مار و زرافه با هم ازدواج می کنن بچه شون می شه قورباغه!

اگه گفتی چرا؟

چون بچه دار نمی شدن بچه شونو از پرورشگاه میارن!

اگه فحش بدید دیگه از این پستای سنگین و تکان دهنده نمیزارم 😂

يه پيرزنه ٩٠ ساله عكسشو ميبره عكاسى ميگه اينو برام فتوشاپ كنيد

نه آرايشم كنيد نه جوانم كنيد 

عكاسه ميگه پس چيكار كنيم؟

پيرزنه ميگه يه گردنبند الماس و يه انگشتر ياقوت به عكسم اضافه كنيد كه بعد از مرگم عروسام انقدر بگردن دنبالش تا نفسشون در بياد...

☁️🪐 Ты согреваешь мою душу