2777
2789
عنوان

🍃🌸چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند🌸🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 11491 بازدید | 1809 پست
مبزنم والا😐😐😐😐

بزن خوووو   

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

@نعنااا  عه انلاینین😅😅😍😍 هیچی فقط خواستم بگم تو این تاپیک دعوا نشد💙💙😚😚😆😆

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خوب بود استارتر هدچندوقت یه تاپیک اینطوری بزن دل مردم باز بشه

چشممممم 😍😍😍❤❤❤ خوشحالم که دوست داشتی😘😘😘🍃🍃🍃

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سلام نفسای من تگتون نمیکنم چون همتون جون من هستین و لاغیرررر شادی نیکا محیا نگار بهار نفس پر ...

سلام عزییزززممممم و مهم تر و جالب تر این ک تاپیک نترکیده😂😂😂😂😜😜😜❤❤❤❤❤

سلام نیکی خانم احوال شما؟😒😒😒😒

الان دیدم به یکی گفتی تو این تاپیک دعوا نشد😏😏😏😏

خیلی خب ولی الان قراره دعوا بشه🤨🤨🤨🤨

امضااااات چیههههه هااااان؟؟؟؟؟؟😠😠😡😡متعهد به m ؟؟؟

باشه اشکالی نداره منم میرم واسه داداشم یکی دیگه رو پیدامیکنم🤬🤬

بیچاره داداشم😭😭😭😭😭

بیچاره دل عاشقش😭😭😭😭😭

هعیییی روزگارررررر😭😭😭😭😭😭😭

برای دوستانی که با همه چی کار دارن و احتمال داره ریپلای بزنن بگم شوخی میکنیم باهم🙃

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام نیکی خانم احوال شما😏😏😏😏 الان دیدم به یکی گفتی تو این تاپیک دعوا نشد😏😏😏😏 خیلی خب ولی ...

علیک السلام دلبر خانم😏😏😏😏یادی از ما کردید

عشق و عاشقی؟؟😏😏😏😏

بعد از این همه مدت یه خاستگاری نیومدید😏😏😏😏

فقط اسم گذاشتید رو دختر مردم😏😏😏😏

سلام نفسای من تگتون نمیکنم چون همتون جون من هستین و لاغیرررر شادی نیکا محیا نگار بهار نفس پر ...

ذوق غـــــــشـشــششـشـشـشـش 😍😍😍

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
علیک السلام دلبر خانم😏😏😏😏یادی از ما کردید عشق و عاشقی؟؟😏😏😏😏 بعد از این همه مدت یه خاستگاری ...

اوا خاک به سرم دخترای این زمونه چه زبونی هم دارن😱😱

زمان ما دختر خواهرشوهر رو میدید زبونش بند میومد خواهرشوهر ابهتی داشت برای خودش😤😤

ما اگه نیومدیم خاستگاری بخاطر کرونا بود گفتیم درست نیست وگرنه داداش بیچارم از عشقت شب و روز نداره معلوم نیست داداشمو جادو کردی طلسم کردی چیکارکردی😒😒😭😭

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛