2777
2789

هِلو دوستان ❤😝

مثل هر شب هیچ حرف پر محتوایی ندارم باهاتون بزنم

مثل هر شب نه قراره تاریخ سیاسی_اقتصادی ایران رو تحلیل کنیم و نه قراره هسته اتم بشکافیم 😜😝😆

آماااا مثل شبا های گذشته قرار نیست دعوا کنیم ، قهر کنیم ، قرار نیست کسی تشنج کنه!

لطفا لطفا و باز هم لطفا هیچ کس ، هیچ کسسسس فضای تاپیک رو مثل دو شب گذشته مسموم نکنه! اگه چنین اتفاقی مجبورم نی نی یار تگ کنم😄

و در آخر.........👇🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃

🍃🌸چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند🌸🍃

🍃🌸مشکلی گر سر راه تو ببند تو بخند🌸🍃

🍃🌸غصه ها فانی و باقی تو بخند🌸🍃

🍃🌸گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند🌸🍃

@queen_of_hearts  

@avakin  

@delaram2003  

@آرش_مسیح  

@داغوووووون  

با با یادِ @برفا۲۲

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یالله🖐🏻👀

کاشکی مثل این فیلما یه دختر پولدار عاشقم بشه

.

.

.

.

بعد باباش بیاد بگه 200 میلیون بهت میدم از زندگی دخترم برو بیرون

منم با قلبی شکسته قبول کنم

بیخیال بدی های جهان بخند🦋

دختره ۱۲سالشه پست گذاشته

سال ها با تو خاطره داشتم

ولی افسوس که زمونه از هم جدامون کرد ..!!

فکر کنم منظورش مای بیبی بود😕🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

@هلناطلا  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه زن انگلیسی میاد ایران. سوار تاکسی میشه. عطرش خیلی خوش بو بوده.راننده می پرسه: این چه عطریه؟ زنه می گه: نینا ریچی از رم. بعد از چند دقیقه راننده می گ*وزه. زنه می گه: این چه بوییه؟ راننده می گه: لوبیا چیتی از قم!

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍

وقت پیش از یه دوستی که متاهل بود پرسیدم ازدواج چجوریه!؟

جوابش جالب بود :

گفت تا وقتی که زن نداری فقط زن نداری،

اما وقتی که ازدواج کردی فقط زن داری..!!

😐😐😐😐😐😐😐😐

@آنیدـپ  

میدونید چرا طرفدار های حافظ از سعدی بیشترن؟

چون سعدی میگه:

"برو کار کن، مگو چیست کار"

ولی حافظ میگه:

"بر لب جوی بشین و گذر عمر ببین"

خیلی آقایی حافظ

ﺳﺮ ﮐﻼﺱ ﺑﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ گفتم ﺍﻧﺸﺎ ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ.

“ﺍﮔﺮ ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺑﻮﺩﯾﺪ ﭼﻪ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯾﺪ؟"

ﻫﻤﻪ ﺗﻨﺪ ﻭ ﺗﻨﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻫﯿﺠﺎﻥ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﺑﻪ ﻧﻮﺷﺘﻦ، ﺑﻪ ﺟﺰ ﯾﮑﻨﻔﺮ ﮐﻪ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﺯ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺭﻭ ﺗﻤﺎﺷﺎ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ.

ازش پرسیدم:ﭼﺮﺍ ﺗﻮ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﻤﯽ ﻧﻮﯾﺴﯽ؟

گفت:ﻣﻨﺘﻈﺮﻡ ﺗﺎ ﻣﻨشی بیاد تایپ کنه

ینی قوه تخیلش هلاکم کرد!!!!

@pariyajoooon  

رفتم خواستگاری بابای عروس گفت برای دخترم چکار میکنی؟

گفتم نمیذارم آب تو دلش تکون بخوره

گفت چطوری؟

گفتم خب بهش آب نمیدم

نمیدونم چرا بالگد بیرونم کردن