2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 36 پست

دخترعموت خوبش کرده، فوقش محترمانه عذرخواهی میکردن و میگفتن منظورشون خواهر شما بوده نه اینکه توی روی طرف بگن ما دختر دیوانه نمیگیریم🤐

.                                                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانوما اگه پر بازدید شد تورو خدا برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کن عشقم برگرده و باهام آشتی کنه و تا عید عقد کنیم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

دختر عموتون باید بزاره حالش کاملا خوب بشه و اون خانم هم بسیار شخص بیشعوری بودن ...پسری که زیر دست این خانم بزرگ شده قطعا بیشعوره میتونست مودبانه قضیه رو تموم کنه... از کجا معلوم خودش تو اینده بدتر سرش نیاد

برای خواهرت امدن خواستگاری چرا نیوندن خونه شما

چون اونا فکر کردن اسم خواهرام سمانست ماهم خبر نداشتیم برای خواهرمه گفتیم برای دختر عموم خواستاريم خونه پد بزرگمه من پیش اونا زندگی میکنند خونواده شهرستانن

یعنی یه جوری تابلو دروغ میگیره که آدم فقط خنده اش میگیره 😂😂😂

اون خانوم که خواهرتو میخواست چرا به اونا زنگ زد و رفت خونه اونا ؟!

شما تو خواستگاری چیکار میکردین ؟

همه تونو می‌شناختن اما اسما رو قاطی کردن ؟! 

یعنی یه جوری تابلو دروغ میگیره که آدم فقط خنده اش میگیره 😂😂😂 اون خانوم که خواهرتو میخواست چرا به ...

نه غریبه بودن تو یه مهمونی دیدن بعد از فامیل به مادر بزرگ زنگ زدن