2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله چسبندگی میگیرن ولی باید تند تند وازلین می‌زدی وهر بار پوشکش رو عوض می‌کنی تمیز کنی واگه حس کنی چسبندگی داره بادست باز میکردی ..ولی الان دیگه نمیشه با دست اگه خیلی چسبندگی داره ببر دکتر بی حس می‌کنه باز می‌کنه براش

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

بله چسبندگی میگیرن ولی باید تند تند وازلین می‌زدی وهر بار پوشکش رو عوض می‌کنی تمیز کنی واگه حس کنی چ ...

۲۰روز اول چرب کردم دائم ولی انگاری چسبیده .خیلی میترسم بازم اذیت بشه برای باز کردنش

۲۰روز اول چرب کردم دائم ولی انگاری چسبیده .خیلی میترسم بازم اذیت بشه برای باز کردنش

حالا دقیق نگاه کن ببین چسبندگی داره ..یکم پوستشو بکش عقب ببین اگه خیلی کم باشه خودش باز میشه ولی باز باید چرب کنی ...بعد باید شش هفت ماه چرب میکردی پسر منم تا الان بیشتر ده بار چسبیده ولی زود می‌فهمیدم باز میکردم آخه من چند ماه وازلین میزدم وهی چک میکردم زود متوجه میشدم ..چیز مهمی نیست نگران نباش 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

چ استرسیه این ختنه ی لعنتی...ی دکتر نشون بده خیالت راحت میشه اینطوری همش تو فکری ک نکنه مشکلی باشه

اره دقیقا از دیروز که متوجه شدم که چسبندگی نیتوته باشه همش استرس دارم اولین بچمم هست دورم از همه ختنه هم کردم تنها  بودم اذیت شدم الان استرس چسبندگیشو دارم😔😔😔😔

اره دقیقا از دیروز که متوجه شدم که چسبندگی نیتوته باشه همش استرس دارم اولین بچمم هست دورم از همه ختن ...

انشااله ک نیست گلم نگران نباش ولی حتما ی دکتر ببر ک خودت اسوده خاطر بشی