2777
2789
حالا دقیق نگاه کن ببین چسبندگی داره ..یکم پوستشو بکش عقب ببین اگه خیلی کم باشه خودش باز میشه ولی باز ...

ب روش حلقه چسبندگی میاره یا کلا ؟؟من ب روش سنتی ختنه کردم ی پماد داد نزدیک ب ده روز روزی سه بار چریش میکردم ...

خدا کنه چیزی نباشه خیلی استرس گرفتم

نه استرس نداره آخه چیزی نیست خودش باز میشه یه مدت فقط چرب کن وهر بار یکم پوستشو بده عقب کم کم نرم میشه وباز میشه اصلا نگرانی نداره من خیلی اینطوری میشه نگرانی ندارن عزیزم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب روش حلقه چسبندگی میاره یا کلا ؟؟من ب روش سنتی ختنه کردم ی پماد داد نزدیک ب ده روز روزی سه بار چریش ...

راستش منم بلد نبودم بردم دیگه حلقه ختنه کردن

ب روش حلقه چسبندگی میاره یا کلا ؟؟من ب روش سنتی ختنه کردم ی پماد داد نزدیک ب ده روز روزی سه بار چریش ...

هر دو میاره چون پوست زخمه وهوا نمیخوره ممکنه بچسبه ولی اگه هر روز چرب کنی تا چند ماه وپوست رو بکشی عقب دیگه نمیچسبه ...ولی هی باید نگاه کنی که چسبید باز کنی چند ماه دردسر دارن مامان ها   

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

کجاش مبچسبه؟؟زیرش یا بالاش؟؟

هر جاش میچسبه..ولی انگار از زیر بیشتر