نه استرس نداره آخه چیزی نیست خودش باز میشه یه مدت فقط چرب کن وهر بار یکم پوستشو بده عقب کم کم نرم میشه وباز میشه اصلا نگرانی نداره من خیلی اینطوری میشه نگرانی ندارن عزیزم
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
ب روش حلقه چسبندگی میاره یا کلا ؟؟من ب روش سنتی ختنه کردم ی پماد داد نزدیک ب ده روز روزی سه بار چریش ...
هر دو میاره چون پوست زخمه وهوا نمیخوره ممکنه بچسبه ولی اگه هر روز چرب کنی تا چند ماه وپوست رو بکشی عقب دیگه نمیچسبه ...ولی هی باید نگاه کنی که چسبید باز کنی چند ماه دردسر دارن مامان ها
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍