2789
عنوان

دختر میخام

278 بازدید | 26 پست

برای بچه دوم میخام اقدام کنم ولی میخام حتما دختر باشه چیکار کنم راهنمایی کنید لطفا

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ب خدا بگو 

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

برو اینایی ک رژیم تعیین جنسیت میدن خیلی درصد موفقیتش بالاس

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

جنسیت فرق نمیکنه... تربیت مهمه... 

انشالله خدا صلاح بدونه به شما دختر بده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

منم خیلی دختر دوست دارم 

بچه اولتون چندسالش؟

من فعلا بخاطر شرایط اقتصادی کرونا دو دل هستم برا اقدام.

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
گلم یعنی چی دقیقا ؟؟ یعنی دکتر بگه اگر فلان غذا بخوری پسر میشه  و اگر فلان غذا بخوری ، دختر م ...

والا من یه بار دکتر زنان بودم یه کاغذ زده بود رژیم بارداری دختر یا پسر نمیدونم راسته یا نه 

بستگی داره مشکلت چی باشه

مشکل ندارم یدونه پسرم دارم برای دختربودن میخام انجام بدم میخام هزینشوبدونم اگ میدونی

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔

منم خیلی دختر دوست دارم  بچه اولتون چندسالش؟ من فعلا بخاطر شرایط اقتصادی کرونا دو دل هستم برا ...

بچه اولم7سالشه و پسر من موافق سرسخت تک فرزندی بودم ولی الان چندوقتیه دلم میخاد ی دختر داشته باشم و هم اینکه پسرم تنها نباشه منم بخاطر شرایط اقتصادی و کرونا و خیلی چیزای دیگه دودل بودم ولی بالاخره تصمیم گرفتم اقدام کنم خیلی پشیمونم چرا زودتر نیوردم

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️