برای بچه دوم میخام اقدام کنم ولی میخام حتما دختر باشه چیکار کنم راهنمایی کنید لطفا
جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁 دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من وقتی میخواستم اقدام کنم به دکترم گفتم دختر میخوام گفت لبنیات شیر و دوغ و اینا زیاد بخور قرص کلسیم هم میخوردم به جز اینا... بچم دختر شد حالا نمیدونم تا چه حد قطعیه
منم خیلی دختر دوست دارم بچه اولتون چندسالش؟ من فعلا بخاطر شرایط اقتصادی کرونا دو دل هستم برا ...
بچه اولم7سالشه و پسر من موافق سرسخت تک فرزندی بودم ولی الان چندوقتیه دلم میخاد ی دختر داشته باشم و هم اینکه پسرم تنها نباشه منم بخاطر شرایط اقتصادی و کرونا و خیلی چیزای دیگه دودل بودم ولی بالاخره تصمیم گرفتم اقدام کنم خیلی پشیمونم چرا زودتر نیوردم
جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️