2777
2789
عنوان

دختر میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 26 پست
من وقتی میخواستم اقدام کنم به دکترم گفتم دختر میخوام گفت لبنیات شیر و دوغ و اینا زیاد بخور قرص کلسیم ...

دکتر مخصوص رژیم رفتین یا همین متخصص زنان منظورتونه

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من وقتی میخواستم اقدام کنم به دکترم گفتم دختر میخوام گفت لبنیات شیر و دوغ و اینا زیاد بخور قرص کلسیم ...

من اصلا اهل خوردن لبنیات نیستم ..شیر و پنیر و دوغ و ..در طی سال شاید از هر کدوم به اندازه کف دستم میخورم اما بچه هام هر دو دختر شدن..میخوام بگم هر چی در مورد رژیم و دکتر و فال و ...در مورد تعیین جنسیت میشنوین باور نکنین ..چرررته ..فقط خداااااا

متخصص زنان

میشه بگین از چندوقت قبل از اقدام ب بارداری شروع کردین ب لبنیات خوردن

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه اولم7سالشه و پسر من موافق سرسخت تک فرزندی بودم ولی الان چندوقتیه دلم میخاد ی دختر داشته باشم و ه ...

چقدر شرایطمون شبیه هم 😊پسرم ۵سالش خیلی تنهاست همین باعث شد جدی ب این موصوع فکر کنم من احتمالا از خرداد سال دیگه اقدام کنم هم ان شالله شرایط کرونا بهتر شه وپسرم مستقل تر از طرفی من حامله گی خیلی سختی دارم نمیدونم بتونم از پسش بر بیام.

اتفاقا یکم فاصله سنی داشته باشن بهتر بزرگ ک شن مخارج دانشگاه ازدواجشون پشت سرهم شه خیلی سخت تر بنطرم😅

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
چقدر شرایطمون شبیه هم 😊پسرم ۵سالش خیلی تنهاست همین باعث شد جدی ب این موصوع فکر کنم من احتمالا از خر ...

اتفاقا یکی از دلایل دیگه ایی ک منم دیر ب بارداری اقدام کردم همین بارداری وحشتناک و ویارهای وحشتناک دوران بارداریم هست😩😩در حد مرررگ

اتفاقا یکی از دلایل دیگه ایی ک منم دیر ب بارداری اقدام کردم همین بارداری وحشتناک و ویارهای وحشتناک د ...

اره خیلی سخت من هفته ای ۱کیلو کم میکردم😟

خدا بزرگ انشالله حاملگی اسونی داشته باشی ب سلامتی دخترت بعلت بگیری خدا کمکت کنه

راستی اسم انتخاب کردی😍

من اسمش نتخاب کردم از الان😐😅

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
اره خیلی سخت من هفته ای ۱کیلو کم میکردم😟 خدا بزرگ انشالله حاملگی اسونی داشته باشی ب سلامتی دخترت ب ...

و همچنین شما عزیزم انشالله خدا بهت ی دختر صحیح و سالم و زیبا عطا کنه بعللللله من اسم انتخاب کردم رستا،لیانا، یکی از اینا رو میذارم