2777
2789
همون لخظه كه مرد رو زنش دست بلند كرده يعني حرمتي وجود نداشت كه اينكارو كرده!  با اين حرفا اقاي ...

تا زماني كه زناني باشن كه سكوت كنن و به مردا رو بدن همين اشه و همين كاسه دو روز ديگه هم  مردي زنشو كشت ميگن زنه يه كاري كرده بود ميتونست با دو تا كتك حلش كنه!!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا زماني كه زناني باشن كه سكوت كنن و به مردا رو بدن همين اشه و همين كاسه دو روز ديگه هم  م ...

دقيقا همينه! 

انقدر بهمون گفتن هيس هيس و انقدر درصد زيادي از خانومامون بخاطر افكار سنتي و تابوي طلاق و پشتوانه مالي نداشتن تو زندگياشون موندن و سكوت كردن،ديگه الان هنوووووز يه طوري شده چهار نفرم ميخوان سكوت رو بشكنن بازم بهشون ميگن واي نه نكن! 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
راستش بدون دادگاه اره😂البته کتک نبود داشتیم کشتی میگرفتیم منو فیتیله پیچ کرد خوردم زمین دماغم خون ا ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

عزیزم سکوت نکنه جواب بده با احترام اگه دادگاه پاسگاه رفت دیگه این زندگی خوب نمیشه

عزيزجان اميدوارم كه اين مسائل برات اتفاق نيافتاده باشه 

ولي وقتي يه مرد انقدر بيشعوره كه با كتك تحقيرت ميكنه دقيقا ميفهمه احترام چيه كه بخواي با اون جوابشو بدي؟ 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
دقيقا همينه!  انقدر بهمون گفتن هيس هيس و انقدر درصد زيادي از خانومامون بخاطر افكار سنتي و تابو ...

من از وقتي عصو ني ني سايت شدم فهميدم زنان ايراني خيلي بدبختن دور از جون شما و بعضيا خودشونو خوار و خفيف ميكنن و حاضرن به هر قيمتي شوهر كنن و بعدم به هر قيمتي شوهرو نگه دارن بيخود نيست مردا هر غلطي دلشون خواسته كردن از بس همين زنا بهشون بها دادن 

اون زنا هم هر بلايي سرشون بياد حقشونه خودشون كردن