2777
2789

😐

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قصاص انجام بده عضو در برابر عضو تو هم بزنش🥴

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

نه نکن اینکارا بعد دیگه حرمتی نمیمونه

همون لخظه كه مرد رو زنش دست بلند كرده يعني حرمتي وجود نداشت كه اينكارو كرده! 

با اين حرفا اقايون رو وقيح نكنيد 

اگر همون اولش جلوي اينكار رو نگيرن تا اخر زندگيشون بايد كتك بخورن و تو سري! 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
ببخشيد،اين مسائل اصلا شوخي بردار نيست  با اين چيزا شوخي نكنيد

چشم🙂🏃‍♀️

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

راستش بدون دادگاه اره😂البته کتک نبود داشتیم کشتی میگرفتیم منو فیتیله پیچ کرد خوردم زمین دماغم خون اومد گریه کردم گفتم اون دنیا تقاص میگیرم😂هرچی عذرخواهی کرد گفتم حلالت نمیکنم😂7سال پیش بود 200 تومن داد گفت ببخش😂😂😂منم بخشیدم😍ازونموقه انگولکش میکنم ک باز همچی چیزی پیش بیاد دیه بگیرم😂

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون